Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553205
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

1/10

ocenił(a) film na 1

Kompletnie zmarnowany potencjał . Ta część nie ma praktycznie fabuły jest jedynie kalejdoskopek
scenek wypełnionych kiepskimi , cyfrowymi efektami specjalnymi które biegnąc jedna po drugiej
chaotycznie mkną ku końcowi . Do szału doprowadza kiczowata Armia Umarłych i Orlando Bloom
w roli Legolasa i jego nieśmieszne dialogi . Montaż i narracja są tak chaotyczne i narwane że aż
zęby bolą .

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

nawet nie czytam tego ścierwa, co napisałeś, bo jeśli dajesz 1 takiemu filmowi, to albo jesteś trollem albo kretynem

ocenił(a) film na 1
extranick

No i kolejny kolo krzyczący jak 5-letni smark : " Ten film to arcydzieło , kazdy kto uważa inaczej jest kretynem !""

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

nie, gdybyś dał 5, czy nawet 3, to nie byłoby takiego problemu. Trzeba umieć spojrzeć obiektywnie i potrafić docenić zalety, a nie walić jedynkami. Ta ocena należy się filmom kompletnie beznadziejnym. Ciężko cię traktować poważnie, gdy się spojrzy w twoje oceny, więc giń trollu ;)

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

Zwrócił Ci prawidłowo uwagę. Wystawiając jedynkę jesteś zwykłym trollem. Temu filmowi NIE DA SIĘ wystawić takiej oceny, chociażby za cześć techniczną.

użytkownik usunięty
Joecrou

Chociażby za rolę Smeagola. Aktor grał nieprzeciętnie, sama mimika jego twarzy była niesamowita. Również cudowne kostiumy i piękne zdjęcia zachwycały. Nawet jeśli film się nie podobał, to wizualnie jest na najwyższym szczeblu.

ocenił(a) film na 10

Nie ma sensu wdawać się w gadkę z takim scie**** jak ten typ, spójrzcie na jego wypowiedzi i oceny. Troll do potęgi, nie wiem co ten człowiek próbuje osiągnąć, przedstawia siebie jako człowieka który jest jakby "inny" największe dzieła filmowe ocenia na wspak. Może rodzice go bili jak był mały,lub ie ma kolegów i jest nie lubiany, dlatego chce takim pozostać i być tak postrzegany, żeby skupić na sobie uwagę innych bo tak naprawdę wszyscy pewnie mieli, mają i będą go mieli w dup** :) W każdym razie ch8===3uj mu w du** i taczka gruzu żeby nie było luzu

Gimbojaszczur_Krol

Ale Ty jesteś kretynem. Wiadomo - najpierw wyparcie, ale niedługo się przyzwyczaisz do tego, że ludzie ci to mówią.

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

Pokusiłabym się o stwierdzenie, że każdy, kto wystawił LOTRowi 1, nim jest.

ocenił(a) film na 10
extranick

Ale trolle to kretyni.

extranick

Patrząc na jego oceny, chłopakowi nic się nie podoba. Z wszystkiego jest niezadowolony. Życie najwyraźniej dla niego jest be, a w dzieciństwie miał betonowego misia ;) Albo świadomie trolluje, że niby się wybija z masy.

Gimbojaszczur_Krol

Każdy ma prawo do swojej własnej oceny ale dawanie 1 jakiemukolwiek filmowi powinno być podparte merytorycznymi argumentami. Nota 1 dla całego filmu to ocenianie każdego elementu produkcji na takim poziomie, a Powrót Króla składa się z tak wielu elementów, dopracowanych na tak wysokim poziomie że nie jestem w stanie uwierzyć aby wszystkie na równi były dla kogokolwiek aż tak niskie. Nie jest to odpowiednio przemyślana opinia, dla osób kochających kino absolutnie nie warta uwagi.

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

Żartujesz sobie? Dajesz Zmierzchowi 2, a temu 1 i myślisz, że ktoś Cie będzie traktował poważnie? Dzisiaj będziesz głodował, biedny trolu.

ocenił(a) film na 10
Czipsserowy

Hahahah. Jakie farmazony . Władca pierścieni to najlepszą trylogia jaką widziałam. Ty masz jakieś problemy ze zdrowiem. ciekawe jakie ci się filmy podobają....

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

ja tam przeczytalem jego nick i juz sobie dalej odpuscilem, kolo zrobil konto dla trollingu i denerwowania normalnych obywateli.

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

Mam pytanie co wam daje to trollowanie myślisz że jesteś wtedy lepszy? ,nie no pytam poważnie jaka sadysfakcja płynie z tego ? uspokaja cię nerwowo po cieżkim dniu w szkole/pracy,ktoś się nad tobą znęca że pomożemy ci zadzwoń na Policję a nie pokazuj swój gniew w internecie,czy to jest aż tak cool marnować całe dnie na wypisywaniu bzdur w które i tak sam nie wierzysz,czy to wołanie o pomoc "zobaczcie mnie tu jestem?" wytłumacz mi go tego nierozumiem wszystkie filmy oceniasz na 3/10 każde co masz na swoim profilu nie udawaj że ci się niepodobaly bo dobrze wiesz że tak nie jest...

ocenił(a) film na 10
Gimbojaszczur_Krol

Jesteś tutaj po to by bawić się w zaniżanie statystyk filmom z najwyższych szczebli? Ktoś kto daje 1 dla takich arcydzieł jak np. "Lista Schindlera", "Skazani na Shawshank" czy "Gladiator" albo jest kompletnym ignorantem, albo małoletnim dupkiem żartującym sobie z innych ludzi. Bana dla takich użytkowników. Zastanów się po co tutaj jesteś. Rozumiem że ludzie mają różne gusta ale w Twoim przypadku to nie kwestia gustu tylko głupoty