Wspaniały film który obejmuje w sobie najważniejsze wartości takie jak:
-wiara
-nadzieja
-przyjazn
-miłość
Nie wiem czy jakiś film przebije kiedyś trylogie.Teraz na pewno według mnie jest najlepszym filmem w historii, bo ma przesłanie a film właśnie to powinien mieć przede wszystkim.
To prawda, ma przesłanie, a ta trylogia jest najlepszą w historii kina.
Oczywiście 10/10, choć najlepszym filmem jaki widziałem nie jest, to ma w
sobie to coś co powinno mieć arcydzieło.
Ja także nie uważam trylogii LOTR za najlepszy film w historii kina, jest
do bardzo dobry film, jeden z najlepszych w gatunku, ale do najlepszego
filmu w historii kinematografij tej produkcji jednak sporo brakuje. Nie
zgodzę się też z tym, iż koniecznym jest aby w każdym filmie było
przesłanie i jest ono niezbędne. Znam wiele bardzo dobrych filmów które
przesłania nie posiadają.
Każdy film ma według mnie jakieś przesłanie nawet ukryte głęboko choć nie oglądałem wszystkich.
ja tez uwazam, ze to najlepszy film w historii. Moze to zmieni sie po hobbicie?;)
dla mnie hobbit też jest częścią władcy pierścieni, więc nie chciałabym się zawieść na tym filmie, bo trylogia (wiem, że to nie jest trylogia, ale ja zazwyczaj tak mówię na władce pierścieni) jest według mnie arcydziełem
Zgadzam się w zupełności;)
Jeden z najlepszych filmów jakie oglądałam(a widziałam całkiem sporo).
Czekam z niecierpliwością na Hobbita, mam nadzieję że powtórzy sukces Władcy:). Jak dla mnie bezkonkurencyjna postać to Gimli-jeden z najlepszych krasnoludów, dodatkowo postać rozbudowana w filmie, za to wielki plus.
Ah , zgadzam się z ami w zupełności .
Film jest naprawdę świetny .Nie tylko wspaniała historia ,ale także m.in. gra aktorska i muzyka .Ostatnio zaczęłam właśnie ściągać ścieżkę dźwiękową z filmów .Po prostu uwielbiam tą muzykę .
Nie mam zdania na temat czy jest to najlepszy film w historii kina . Na pewno jest jednym z najlepszych .
To chyba mój ulubiony film, i moim zdaniem najlepsza część "Władcy Pierścieni"Zaczwyca mnie w nim wiele rzeczy: niesamowite efekty specjalne, muzyka ,a także gra aktorów, szczególnie Viggo Mortensena. W roli Aragorna świetnie ukazał człowiek który staje do walki, mimo że niemal nie ma on nadziei na zwycięstwo.