Titanic czy Wladca Pierscieni : Powrot krola ?
Zdobyli tyle samo Oscarow no to, ktory lepszy ?
Link do innego tematu:
http://www.filmweb.pl/film/Titanic-1997-187/discussion/Ciekawe+pytanie,1946083
Ciekawe co jest fajnego w wp łażą zabijają się wrzucają pierścionek i dobro wygrywa nad złem nuda dla samotnych chłopczyków bez przyjaciół .
Powidz mi jedno: uważasz że to co tobie się nie podoba nie może się znaleźć w czołówce najlepszych filmów i podobać innym.
Yyyy trudno by taki film powinien tam być . Lepsze filmy mają gorszą ocenę , bo są za trudne .
Nie jestem wami i nikomu nie rozkazuje dla mnie , to wy możecie , to kochać wali mnie , to szczerze mówiąc .
oprócz odpisywania na forum WP swoich bzdurnych komentarzy jaki to ten film jest nudny umiesz w ogóle coś jeszcze ? piszesz że WP to nudna bajka dla ludzi bez przyjaciół a ja jestem pewien że twoim jedynym przyjacielem to internet w którym możesz być anonimowy, jeśli w realnym życiu też takiie bzdury wmawiasz każdemu jak tu na forum to się nie dziwie że przesiadujesz całymi dniami przed internetem i chcesz się pokazać
Bo ty jak zwykle jesteś wszystko wiedzący zresztą jak każdy fan wp .
A niby co mam podawać , że to zwykła przygodówka ?
Bzdurnych pfff .
Jedni powiedzą, że Powrót lepszy, a inni że Titanic, ciężko obiektywnie stwierdzić, bo to dwa zupełnie inne filmy. Dla mnie Powrót dużo lepszy
Ben Hur też zdobył 11 Oskarów, ale ogólnie to Władca i tak nie ma sobie równych.
Nie sądzę nic nie będzie(nie jest i nie było) już lepsze(w gatunku fantasy) ale hobbit może będzie porównywalny.
Jaki sens ma porównywanie filmów z dwóch innych gatunków? Całkowicie różnią się od siebie.