Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553370
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Rozgryzłem ludzi krytykujących genialne filmy. Widząc zachwyt wielu osób(Fanów, bądź ludzi którym ten film się podobał), a którego nie potrafią zrozumieć, chcą uchodzić za autorytety, wykazać się, i zgnoić film którego nie rozumieją, albo nie mają dość wyobraźni dlatego też popadają w kompleksy. Natrafiając na odmienne poglądy większości, przyjmują taktykę aby poniżyć film do granic możliwości. W swym obłędzie nie mogą także nie zgnoić fanów filmu, od razu klasyfikując ich jako ciemną durną masę. Im bardziej zdają sobie sprawę z tego że nie mają racji, tym zajadlej bronią swoich tez.
Wielu fanów robi błąd wchodząc z takimi ludźmi w dyskusję, która szybko schodzi do poziomu pyskówki. Takim ludziom trzeba współczuć, i ich ignorować, ponieważ temat założony przez takiego trolla to tylko bomba ze spóźnionym zapłonem która gotowa wybuchnąć na jakąkolwiek odpowiedź która by się z nim nie zgadzała, bądź co gorsza zaatakowano by go. A w przypadku gdy się ich ignoruje, ich psychika na krótki okres powraca do normalności, póki nie wytrzymają i nie zaczną jeździć po innym dziele szukając samo dowartościowania się.

Pozdrawiam.

Gotrek09

W sumie to masz rację, ale denerwują mnie tematy, narażającę osoby które filmu nie oglądały a odwiedzają forum na złe i skrajnie niekompetentne wypowiedzi

ocenił(a) film na 8
Gotrek09

Jak byś sam nie był dzieckiem nie pisałbyś żadnych pysków poza tym czytając trochę to forum to właśnie Ty najczesciej wyzywasz ludzi od osłów i bezmózgów.I nie sadzę zebys coś rozgryzł bo dla Twojej informacji np. Ja bronie wszystkie dobre filmy a ten był pierwszy o ktorym musiałem napisać bo według mnie jest zdecydowanie za wysoko(cała trylogia).
Zajmuje miejsce prawdziwym klasykom kina z lat 80 i 90 ale co zrobić jak większość użytkowników tego portalu nawet ich nie oglądała.
Pozdrawiam

YourMind

Czy normalny użytkownik zwraca w ogóle uwagę na te rankingi czy TOPy- Nie
!!
Po tym co działo się na forum ojca chrzestnego i Avatara widać, że tylko
dzieciom neo zależy na wysokim miejscu ich filmu i tylko one planują
przeprowadzać różnego typu beznadziejnie akcje a ja do nich nie należę.
Chcesz zaniżać średnią Władcy proszę bardzo ale tym także nie odróżnisz się
od reszty trolli. Podał byś prawdziwe sensowne argumenty a zrozumielibyśmy
twą opinię i tyle, a nie zaśmiecasz swoimi prowokacjami każdy temat na tym
forum.

Ivalor

A widzicie, o tym właśnie mówiłem, gdy zaczniesz stwierdzać że nie ma racji to przyjdzie i rozpocznie atak, tutaj jest coś nie tak z psychiką i wydaje mi się że tutaj jest potrzeby lekarz

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Ci ludzie chcą się tylko dowartościować, odpisując oni są w siódmym niebie że ktoś zwrócił na takiego szarego neo uwagę. Pewnie w gimnazjum po nim każdy jedzie albo nawet nikt nie zdaje sobie sprawy z jego istnienia. Internet to jedyne miejsce gdzie mogą zwrócić na siebie uwagę...

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Też tego nie rozumiem, ale co zrobisz :)
Moim zdaniem wygląda to tak, że ktoś napisał gdzieś w necie na stronie tybu tibia.pl bądź fotka.pl (przykładowo) np Lotr jest BE, jakiś dzieciak przeczytał i powiedział koledze, który powiedział to następnemu koledze. Następnie ten ostatni wszedł na filmweb i zaczął się pluć jaki to Lotr jest BE. Cykl zapętlił się kiedy kolejny dzieciak przeczytał na filmweb żę Lotr jest BE, i tak się to nakręca.
Jakie wnioski można wyciągnąć?
1. Nie karm trolla, bo upier*oli ci rękę
2. Nie trolluj, bo skończysz jak troll
3. Dzieci Neostrady napędza neostrada i kubuś play :)

pozdrawiam