Czy tylko mi się wydaje czy jest tak na prawdę że w każdej części Władca PIerścieni Mordor jest
przedstawiony inaczej? W Drużynie jest bardzo ciemny i mroczny a góra przeznaczenia jest nie
daleko wieży Barad-Dur. Następnie w Dwie Wieże jest bardzo pomarańczowo (pokazane na
koniec filmu) góra jest tej samej wielkości co wieża a gdy jest scena gdy Saruman coś tam
mówi jest ujęcie mordoru to góra jest bardzo bardzo daleko od wieży. I kolejny raz inaczej
przedstawiony to gdy Frodo z Samem wchodzą do Mordoru w Powrót Króla to Barad-Dur jest
malutkie w porówniu do góry i jest wieża złączona z górami (murami mordoru) a 2 części tak nie
jest i jest ciemniej w 3 części niż w 2. Trochę się rozpisałem ale czy wy też nie macie takiego
wrażenia? Wkońcu jak wygląda oryginalnie Mordor? Mi się wydaje że w Powrót Króla jest
najprawdziwiej pokazany. Proszę o wasze opinie.
Najlepiej jest przedstawiony w Drużyny Pierścienia (przez te całe 5 sekund). Odbudowywane Barad Dur, w dole maszerujące wojska, mroczne zadymione niebo i gorejąca góra przeznaczenia na horyzoncie. W TTT jest ok, w Powrocie Króla w zasadzie nic nie jest pokazane tak jak należy.
Jak byś nie widział to dobrze na pisałem może przecinków zapomniałem bo szybko pisałem... Nie czepiaj się pisma tylko tematu
Przychodzisz tylko na filmweb aby komentować negatywnie wszystkie tematy. I raczej ty miałeś poprawkę bo patrzysz na błędy których nie ma.
Na pewno więcej od ciebie. Wyzywasz mnie, bo potrafię poprawnie pisać po polsku? Żal mi cię dzieciaku.