Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Fenomen

ocenił(a) film na 10

Prawdziwa epicka magia coś nie samowitego pełen akcji magij wzruszeń i walki dobra ze złem na najwyższym poziomie , przepiękna muzyka oszałamiające efekty i rewelacyjne aktorstwo - To mój ulubiony film i długo nikt go nie przebije

ocenił(a) film na 10
StargardX

a ja się zgadzam z tym całkowicie

ocenił(a) film na 10
StargardX

Ja też popieram wypowiedź ~StargardX

użytkownik usunięty
StargardX

Ja też :)

StargardX

Bardzo Ci zazdroszczę. Uwielbiam fantasy, a jak na złość władca w wersji filmowej do mnie nie przemawia ;(

Boof_X

Dlaczego?

Zuzulek

Myślę że to przez pana Petera Jacksona który nie jest artystą a rzemieślnikiem średnim w swym fachu. Jeżeli analizować władcę po kawałku to każda z części składowych wydaje się co najmniej dobra, ale całość była dla mnie srednia. I sam do siebie mam o to pretensje bo chciał bym zanurzyć sie w wielki filmie fantasy, a tych jest mało (przynajmniej dobrych, bo syfku wszelakiego jest sporo). Nie uważam ze władca to złe filmy, przeciwnie, ale nie zdołałem ich pokochać.

Boof_X

Jak uważasz... Może jeszcze kiedyś wrócisz do Władcy i zmienisz zdanie.

Zuzulek

Po paru latach wróciłem do trylogii z jeszcze większym zainteresowaniem (poprzednio było wielkie)... Ten film oprócz efektów ma coś w sobie magicznego co przyciąga i nie pozwala się oderwać... Jako że przez 10 lat nie obejrzałem trylogiii o podobnym poziomie wykonania :D Stawiam zasłużoną 10 Czekam na hobbita ktory wprost ocieka klimatem władcy :D ;/ ale niestety to jeszcze rok ;/

StargardX

oj dzieci... lekcje odrabiać a nie na internecie bzdury wypisujecie... film do bani jak cała trylogia

ocenił(a) film na 10
pancho85

Tak, cóż za siła argumentacji. Jeśli film Ci się nie podoba, trudno, tylko określ co było nie tak. Nie musisz się wypowiadać w każdym temacie, naprawdę, nie będziemy tęsknić (szczególnie, gdy są to wypowiedzi o tak niskim poziomie merytorycznym, które nic nie wnoszą do dyskusji).
Pozdrawiam.