Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553139
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Mnie akurat doprowadziła scena w której Frodo odpływa do Amanu

ocenił(a) film na 10
callofdutyblackops

Bylo juz wiele takich tematow , mnie rowniez ostatnia scena gdy wszyscy musza sie pozegnac po tych wszystkich chwilach itd.
inne sceny moze nie do lez ale wzruszyly np piosenka pippina , scena przed czarna brama "for Frodo" , szarza Rohirimow na armie saurona pod minas tirith , jeszcze moglbym kilka wymienic.

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

Mnie do łez doprowadziła głupota sceny, gdy Gandalf - istari, zostaje pokonany przez jakiegoś tam "Wodza Nazguli".

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

A tak na serio, mnie do łez nie doprowadziła żadna scena bo "Faceci nie płaczą" ;p

ocenił(a) film na 10

mnie też tak serio żadna

ocenił(a) film na 10
callofdutyblackops

Mnie oczywiście scena w Szarej przystani, ostatnia scena z Samem, śmierć Theodena i gdy Hobbici już się wspinają na Górę Przeznaczenia: Sam przypominający Frodowi Shire i gdy go bierze na barana. Oraz scena po zniszczeniu pierścienia, na na skale otoczonej przez lawę: "Cieszę się Samie że tu ze mną jesteś, w ostatniej godzinie świata."

ocenił(a) film na 10
Kokoner571

scena w Szarej Przystani bardzo smutna zawsze się na niej rozklejam śmierć Theodena no nie wiem a wspinaczka do Orduiny fajna scena jedna z moich ulubionych po zniszczeniu pierścienia scena na skale no w miarę będzie

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

mnie szare przystanie poprostu to scena smutna chyba dla każdego

ocenił(a) film na 10

zgadzam się smutniejszego zakończenia chyba nie było

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

pamiętam jak płakałam na końcu 2 i 3 narnii oraz na końcu smauga ale to nic dziwnego jestem dziewczyną

ocenił(a) film na 10

ja się zawsze popłakałem na końcu Powrotu Króla zawsze płaczem na zakończeniu Władcy

użytkownik usunięty
callofdutyblackops

nic dziwnego bo to smutna scena

ocenił(a) film na 10

bardzo smutna pożegnanie Froda i Śródziemia łącznie z Gandalfem i to ostatnia scena w której widzimy Merrego i Pippina