Ale ta część nie wyszła. Głównie za sprawą zakończenia. Nie pokazano tej radości, dalej mamy ponurą atmosferę
Przesadzasz, radość była, ale było także miejsce i na smutek związany z rozstaniem, i ostatnią wędrówką Froda i Bilba za morze, ja raczej bym powiedział, że zakończenie jest spieprzone ze względu na to,że Shire miał być terroryzowany przez Sarumana, i tam miał zginąć, a nie na szczycie orthanku.
Choćby Gimli, Legolas, nie ma tej radości co np. w Rivendell, to wszystko jest za krótkie. Mogli pousuwać trochęscen przed bitwą i zrobic dłuższe zakończenie.
Według mnie nic nie musieli by usuwać, tylko zrobić porządne 5 godzinne EXTENDED EDITION, i byłby git, no ale jest jak jest, a i tak dla mnie en film to arcydzieło.
Lubię cię :D Ale mógłbyś zmienić avatar bo taki sam miała pewna uzytkowniczka izunia i jakieś numery i mi się źle kojarzy.
To najlepszy film z tych trzech. Jak możesz pisać że coś tam nie wyszło ? Jeżeli coś komuś ostatnio nie wyszło to raczej nawiązując do twego awatara - Na krańcu świata i Na nieznanych wodach. Nara.
A ja dokładnie odwrotnie, ale każdy ma swój gust. Ogólnie lubię zarówno Władcę pierścieni jak i Piratów z Karaibów. Władca wydaje mi się jednak filmem bardziej równym a Piraci z Karaibów balansują pomiędzy geniuszem a przeciętnością co ostatecznie plasuje cała tę serię o oczko niżej niż Władcę Pierścieni.