Czy według was opłaca się kupic to wydanie ?? -http://collider.com/wp-content/uploads/the-lord-of-the-rings-the-motion-picture -trilogy-extended-edition-blu-ray-image-2.jpg
Według mnie opłaca się kupić edycję rozszerzoną, jeśli się jest fanem LOTRa. Ja mam właśnie to wydanie i jestem z niego bardzo zadowolona. Oprócz tego, że są jak wiadomo dodatkowe sceny, to jest jeszcze mnóstwo ciekawych dodatków specjalnych. No i oczywiście w jakości Blu-ray wszystko wygląda lepiej, można dostrzec więcej szczegółów. Także opakowanie wspaniale prezentuje się na półce. Polecam.
Dzięki za odpowiedź. Oczywiście jestem fanem LOTRa ,a ten temat wstawiłem po to aby dowiedziec sie czy to wydanie jest fajne ,bo to ,że wersję rozszerzoną to wiem. :D A mam jeszcze jedno pytanie czy tam wszystkie dodatki są po polsku ??
Do niektórych dodatków (poszczególnych filmików) nie ma polskich napisów( niestety). Ale i tak to jest godne polecenia, najlepsze wydanie jakie można znaleźć :)
A i jeszcze dodam co zawiera opakowanie. Do każdej części trylogii jest po dwie płyty z filmem, po dwie z dodatkami specjalnymi (łącznie 6 części dodatków, z których każda ma swój tytuł np. część pierwsza- Part One: From book to vision) i po jednej płycie z materiałami zza kulis oraz dołączona książeczka, w której znajduje się mały przewodnik- plan dodatków, a także spis wszystkich scen filmu z oznaczeniem czy jest to nowa scena czy scena wzbogacona o nowe ujęcia. Pozdrawiam.