Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553284
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Nie jest to może film wybitny, chodzi mi o całą trylogię, daleko mu do arcydzieła. Było sporo scen żenujących zwłaszcza z Legolasem. Mnóstwo scen które uwłaczają inteligencji. Ogólnie mówiąc film poprawnie zrealizowany, nie wybitny lecz poprawny.

ocenił(a) film na 10
eurocorpsyndicate

,,zwłaszcza z Legolasem" - o jakie sceny ci chodzi ?

ocenił(a) film na 3
alfa940

chyba ma na mysli ta scene
http://www.youtube.com/watch?v=sMjkfZ3q8tE&feature=related

alfa940

Chodzi mi o te sceny w których Legolas wskakuje na Olifanta, albo kiedy zabija liczy swoje ofiary lub uśmiecha się sam do siebie.

ocenił(a) film na 10
eurocorpsyndicate

Wladca Pierscieni to arcydzielo,nie czepiac sie na sile ,na dodatek fajnych scen ;)

ocenił(a) film na 10
eurocorpsyndicate

Nie rozumiem o co Ci chodzi z tym wskakiwaniem na olifanta.Jestem fanem WP,oglądałem każdą część po pare razy i nie rozumiem o co Ci chodzi.Scena z Olifantem była wporządku.Bardzo widowiskowa a to przede wszystkim w tej części chodziło.Zresztą uważam samą postać Legolasa za jedną z lepszych w tym filmie

ocenił(a) film na 9
eurocorpsyndicate

W zestawieniu z Ojcem Chrzestnym, czy Odyseją Kosmiczną to owszem, Władcy dużo brakuje do arcydzieła. Ale to jest kompletnie inny rodzaj kina. W swojej kategorii jest arcydziełem.

ocenił(a) film na 10
rAd_

Heh jak to jest ? Podoba mi się i Władca Pierścieni i Ojciec Chrzestny i ten wasz bajkowaty Avatar ;)

ocenił(a) film na 10
eurocorpsyndicate

umc, olifanty byly w ksiazce, to sa w filmie nie wiem czemu sie ktos do nich doczepia tym bardziej ze to fantasy;] rozumie jakby to byly czasy wspolczesne i razem obok zolnierzy na froncie szedlby olifant to bym powiedzial co za epic fail;]ale tutaj pasuje to idealnie;]