ale duzo tu jest poj*bów które dają 1/10 bo nie znają sie na fantasy albo dają za brak cycków
Niestety, zgadzam się. Podejrzewam, że gdyby nikt nie prowokował tylko po to, że się z kimś porzucać mięsem, wszystkie 3 części byłyby w pierwszej 10. A to niestety kolejna, beznadziejna prowokacja jakiegoś znudzonego, pustego dzieciaka - dać 1/10, dodając do ulubionych. Ehhh...
hahahahahahaahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahaha Spodziewałem się czegoś w stylu ,, nie mylisz się" Boże dzieci hahhahahhahahah . no ty 2 ;)
Nie odpowiadaj , bo wiem co będzie w w twoim kolejnym poście .
,,HA nie spodziewałeś się takiego pytania nędzny trollu ! =D'' żal mi cie dziecko nasuwają mi się słowa ,,a nie mówiłem " Nie jestem twoją rodziną o_O Nędzny prędzej , bo to o twoim ojcu .
Jaki ty jesteś zabawny twój marny trolling sprowadza się do nazywania wszystkich trollami i dziećmi a wszystko to poprzedzasz żałosnym śmiechem podnieconego 13 latka. =) mnie nie trollujesz tylko rozbawiasz. Pozdrawiam.
jesteś zabawny naprawdę. Wyzywaj mi rodziców w mnie to nie ruszy. Poza tym nie będę brał na poważnie kogoś kto ma nick kileeer. Typowy "noł lajf" bez przyjaciół wyżywa się w internecie. =))))
No widzisz mam pecha w necie zero przyjaciół . Ale co tam świat rzeczywisty gdzie mam ich 1000 -ące.
No , bo pokolenie dzieci neo jest w stylu ,,paaa na fejsie ma 2,977 znajomych i olewka rodziców"
HIPOKRYTO nuda dalej.
Help idiota kolejny i co ci , to przeszkadza ah zapomina , że dzieci uważają , to coś za więcej niż film . Dziecko złe wielkie oko cie zjeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Nie mam zamiaru się kłócić z takimi osobami jak Ty, bo to do niczego nie prowadzi, więc bywaj i powodzenia życzę, może w końcu znajdziesz lepsze zajęcie niż trollowanie : )