Witam, oglądałem ten film zaraz po ukazaniu się w kinie, totalnie do mnie nie przemówił.
Ostatnio miałem okazję go oglondać, no i się skusiłem. Myślałem, że przetrombie ten temat na uboczu, ale jednak nie. Moją niską ocenę dla tego filmu(3) spowodowała nienaturalność walk. Według mnie niemiarodajne ujencia, tylko łucznik był bardzo wdzięczny w swojej roli. Także akcja jest dość rozciongnienta i nie ma budowanego napiencia... Trochę tam pod koniec, ale to dalej nie to według mnie!
Macie jakieś podobne filmy, które mogłyby mi podpasować?????
Dzięki, pozdrowienia
Ja też ostatnio ten film oglONdałam i przetrOMbiłam. UjENcia były niemiarodajne, a akcja rozciONgniENta i bez napieNCia.
Dysleksja - tak w XXI wieku nazywamy głupotę. Tą waszą dys da się wyleczyć, trzeba tylko wziąć się do roboty...
Otóż to. Znalezli sobie wymówkę, że niby jakaś dysleksje mają, zamiast do roboty się wziąść.
Och, przepraszam, nie wiedziałam, że masz dysleksję :C książki zacznij czytać to sam siebie zaskoczysz jak pięknie nauczysz się pisać...
Raczej nie ma podobnych filmów, które mogłyby Ci się spodobać. "Władca Pierścieni" to najlepszy film w swoim gatunku, zarówno pod względem technicznym jak i każdym innym :P Jeśli ten ci się nie podobał to przykro mi, ale lepszego takiego nie ma :D Może science fiction Ci się spodoba?
E tam, daj sobie spokuj z fantastykom. Jest wiele filmuf, kture napefno ci siem spodobajom. Oto np. te tytóły: "To nie jest kolejna komedia dla kretynów", "American Pie 6: Dom Beta", "Komedia romantyczna", "Totalny kataklizm", "Straszny film", "Straszny film 2", "Chłopaki na Ibizie".
Miłego seansu!