Tvn naprawdę porąbało! Chodzi oczywiście o reklamy. W tamtym roku było tak:
Drużyna pierścienia = 220 minut (z reklamami oczywiście)
Dwie Wieże = 220 minut
Powrót Króla = 240 minut
A w tym roku:
Drużyna pierścienia = 220 minut
Dwie wieże = 220 minut
POWRÓT KRÓLA = 260 MINUT
Co im odbiło żeby dawać 20 minut więcej reklam?!
A więc mam oglądać jedno z największych filmowych arcydzieł ostatnich lat od 20:00 - 00:20 przerywane piętnastominutowymi reklamami? Bez jaj!
Sprawdziłem, Powrót Króla bez reklam trwa 190 minut, a więc mamy 70 minut reklam w filmie. Bravo!
Uroki telewizji;) Jeszcze trochę i przebije polsatowskie reklamy:)
Lepiej obejrzeć na DVD :)
wydaje mi się że od dawna ją mają, tylko nie mogli jej puścić na zwykłym tvn bo nie jest w hd(tvn).
Tak samo jak ze starszymi filmami, filmy z przed 30 lat dostępne na blu ray
wszystkim steruja pieniadze. jak sadze w tym momencie wiekszosc polakow siedzi przed telewizorem ogladac TVN, a skoro jest to czas najwiekszej ogladalnosci to reklamy oglada tez duzo ludzi, za ktore TVN dostaje pieniadze jakich ja pewnie nigdy na oczy nie zobacze ;D.
nic sie nie poradzi na żądze pieniądza ;D.
pozdrawiam.
jedynie opcją może być stacja telewizyjna płatna, pokroju HBO.
Tam reklam nie ma, a jedynie musisz "trochę" zapłacić za rekompensatę braku reklam. generalnie mam jakieś 15 miesięcy i póki co jestem zadowolony z hbo.
Pomyślcie sobie że tvn dostaje od jednego abonenta za reklamy, nawet te 5zł, licząc lekko 10 mln odbiolników, to 50 000 000mln złotyc miesięcznie. Popkultura pieniądza.
Ołł puscili cale koncowe napisy! Cud!Wkoncu pomysleli jak ladnie sie konczy Wladca z tymi rysunkami do kazdego bohatera i piękną muzyką.
Z tego powodu za każdym razem jak chce obejrzeć Władcę Pierścieni w TV to przysypiam na reklamach i nigdy nie nie dotrwam do końca filmu. <wkurzające> Więc stawiam na DVD i to wersję rezyserską 190 min. samego filmu
Ja filmów w ogóle nie oglądam na tvn i na polsacie - te ich bloki reklamowe niszczą moją psychikę...
To teraz wyobraźcie sobie edycję rozszerzoną + reklamy :O
Jak dobrze, że mam ten film na DVD...
"jedno z największych filmowych arcydzieł ostatnich lat "
nie żartuj sobie film był przeciętny, ale te reklamy na tvn to porażka.