Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553330
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

http://www.youtube.com/watch?v=hRFMHfQW7c8&feature=related

Gotrek09

Ja bym tu dodał jeszcze pedobeara, ewentualnie od biedy Damzala żeby zajął się wampirową panienką :D

użytkownik usunięty
Ivalor

Masz całkowitą rację Ivalorze xD

ocenił(a) film na 10
Gotrek09

Edward zjadł Bellę. Jacob się załamał i popełnił samobójstwo skacząc z tego samego klifu co Bella( zapewne uznał, że to romantyczne), Edward przez wyrzuty sumienia dał się pokroić Volturi, jego rodzinka rozpoczęła krwawą wojnę z królewskimi wampirami. Volturi pociachali ich wszystkich. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie xD
Taka moja twórczość xD
I jeszcze jeden link:
http://hatak24.pl/news/7356/Tak_powinien_skonczyc_sie_Zmierzch/

użytkownik usunięty
Wikusia1995

Widzę, że się Wikusia rozwijasz literacko- Tolkien byłby z ciebie dumny xD A ten filmik fajny nawet :) Ale ja dalej uważam, że na końcu powinien wpaść Van Helsing (on zna się na unieszkodliwianiu wampirów itp.) i zrobić to co należy do zakresu jego obowiązków :D

ocenił(a) film na 10

Rozwijam się? Że niby przeczytałam ten badziew? Tak, i to dwa razy. Fani zmierzchu zapewne nazwaliby mnie upadłym aniołem, za to, że od nich odeszłam xD Znów jestem dla ciebie Wikusią? :D

użytkownik usunięty
Wikusia1995

Rozwijasz się bo tworzysz takie historyjki, a nie że przeczytałaś badziew xD "Znów jestem dla ciebie Wikusią?"- jak widać :)
PS: Nazwaliby cie upadłym wampirem. Czytałem, że fanatycy zmierzchu zakładają nawet różne religie związane z tym czymś xD

ocenił(a) film na 10

Nie religie , a sekty wampiryczne, w tym rytualne picie krwi. Ohyda. To jest bardzo niebezpieczne.

użytkownik usunięty
Wikusia1995

No tak, ale ludzie są zdolni praktycznie do wszystkiego wiesz? Nawet do takich odchyłów :P

Wikusia1995

dowodzi to że ci ludzie są chorzy psychicznie, i przymusem powinno być zamykanie ich w zakładach psychiatrycznych najlepiej w takich jak często na filmach w jakimś zamczysku na bezludnej wyspie xD

użytkownik usunięty
Gotrek09

Wtedy nie starczyło by tych zamków i bezludnych wysp xD

Nadmiar poddać eutanazji

użytkownik usunięty
Nimfadora01

Teraz zrobię tak jak Jarek Kaczyński- rozłożę ręce i powiem "no".... xD

To i tak jest mało w porówaniu do tego co zobaczyłem w Falloucie 3. Część ludzi w mieście ocalałym po wojnie nuklearnej modli się do niewypału bomby atomowej. Nazywają ją wielkim "Atomem" XD. A zmierzchu to lepiej w jakikolwiek sposób komentować, szkoda czasu dla czegoś takiego.

Ivalor

W Planecie Małp ocaleli ludzie też modlili się do atomówki tylko że to nie był nie wypał xD

użytkownik usunięty
Ivalor

Grałem w Fallout 3 i wiem o co ci chodzi. W "mieście" Megatona to było- był tam "kościół atomu" czy coś takiego, a na środku "miasta" modlił się do bomby ten cały prorok atomu - "O wielki atomie, oddajemy ci swoje nędzne ciała............... coś tam coś tam itd.- jakoś tak xD

Niezły wariat, teraz się zastanawiam czy wysadzić tą całą megatonę czy rozbroić bombę, jak ty zrobiłeś ?

użytkownik usunięty
Ivalor

Oczywiście zapisałem gierkę i próbowałem obu wariantów :D Za rozbrojenie prawie wszyscy będą cię wielbić a szeryf da ci chatę na własność. Ale wysadzenie jest o wiele bardziej efektowne xD Idziesz wtedy do takiego wysokiego hotelu Tempeny'ego (Tempeny Tower) i na szczycie (prawie) tegoż hotelu detonujesz xD Po chwili można już obserwować wraz z Tempenym i jakimś tam innym kolesiem piękny wybuch (w hotelu wybiło szyby xD), który u mnie wyglądał świetnie- do tego podkręciłem wtedy sporo głośniki xD Mimo wszystko potem wczytałem, bo straciłem mnóstwo "karmy" i miałem na sumieniu ludzi oczywiście :)