Ja bym tu dodał jeszcze pedobeara, ewentualnie od biedy Damzala żeby zajął się wampirową panienką :D
Edward zjadł Bellę. Jacob się załamał i popełnił samobójstwo skacząc z tego samego klifu co Bella( zapewne uznał, że to romantyczne), Edward przez wyrzuty sumienia dał się pokroić Volturi, jego rodzinka rozpoczęła krwawą wojnę z królewskimi wampirami. Volturi pociachali ich wszystkich. I wszyscy żyli długo i szczęśliwie xD
Taka moja twórczość xD
I jeszcze jeden link:
http://hatak24.pl/news/7356/Tak_powinien_skonczyc_sie_Zmierzch/
Widzę, że się Wikusia rozwijasz literacko- Tolkien byłby z ciebie dumny xD A ten filmik fajny nawet :) Ale ja dalej uważam, że na końcu powinien wpaść Van Helsing (on zna się na unieszkodliwianiu wampirów itp.) i zrobić to co należy do zakresu jego obowiązków :D
Rozwijam się? Że niby przeczytałam ten badziew? Tak, i to dwa razy. Fani zmierzchu zapewne nazwaliby mnie upadłym aniołem, za to, że od nich odeszłam xD Znów jestem dla ciebie Wikusią? :D
Rozwijasz się bo tworzysz takie historyjki, a nie że przeczytałaś badziew xD "Znów jestem dla ciebie Wikusią?"- jak widać :)
PS: Nazwaliby cie upadłym wampirem. Czytałem, że fanatycy zmierzchu zakładają nawet różne religie związane z tym czymś xD
Nie religie , a sekty wampiryczne, w tym rytualne picie krwi. Ohyda. To jest bardzo niebezpieczne.
No tak, ale ludzie są zdolni praktycznie do wszystkiego wiesz? Nawet do takich odchyłów :P
dowodzi to że ci ludzie są chorzy psychicznie, i przymusem powinno być zamykanie ich w zakładach psychiatrycznych najlepiej w takich jak często na filmach w jakimś zamczysku na bezludnej wyspie xD
To i tak jest mało w porówaniu do tego co zobaczyłem w Falloucie 3. Część ludzi w mieście ocalałym po wojnie nuklearnej modli się do niewypału bomby atomowej. Nazywają ją wielkim "Atomem" XD. A zmierzchu to lepiej w jakikolwiek sposób komentować, szkoda czasu dla czegoś takiego.
Grałem w Fallout 3 i wiem o co ci chodzi. W "mieście" Megatona to było- był tam "kościół atomu" czy coś takiego, a na środku "miasta" modlił się do bomby ten cały prorok atomu - "O wielki atomie, oddajemy ci swoje nędzne ciała............... coś tam coś tam itd.- jakoś tak xD
Niezły wariat, teraz się zastanawiam czy wysadzić tą całą megatonę czy rozbroić bombę, jak ty zrobiłeś ?
Oczywiście zapisałem gierkę i próbowałem obu wariantów :D Za rozbrojenie prawie wszyscy będą cię wielbić a szeryf da ci chatę na własność. Ale wysadzenie jest o wiele bardziej efektowne xD Idziesz wtedy do takiego wysokiego hotelu Tempeny'ego (Tempeny Tower) i na szczycie (prawie) tegoż hotelu detonujesz xD Po chwili można już obserwować wraz z Tempenym i jakimś tam innym kolesiem piękny wybuch (w hotelu wybiło szyby xD), który u mnie wyglądał świetnie- do tego podkręciłem wtedy sporo głośniki xD Mimo wszystko potem wczytałem, bo straciłem mnóstwo "karmy" i miałem na sumieniu ludzi oczywiście :)