Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553205
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Siema, mam takie pytanie do was, (może dziwne, ale od jakiegoś czasu się nad tym zastanawiam) otóż chodzi mi o postać Legolasa, a właściwie o jego włosy. Czy Orlando w tym filmie miał perukę, czy były to jego naturalne, przefarbowane i wyprostowane włosy bo wyglądały mi bardziej na jego własne, ale trzecia część trylogii powstała w 2003 czyli w tym samym roku co pierwsza część Piratów z Karaibów, a tam miał zdecydowanie krótsze włosy niż w WP. Biorę jeszcze pod uwagę fakt że do WP mógł mieć przedłużone, ale... no sama nie wiem. Ale może wy coś macie na ten temat, a nawet jeśli nie to napiszcie własne zdanie co o tym sądzicie. ;)
Pozdrawiam fanów Władcy Pierścieni. :D

Anastazja315

to była peruka;)

ocenił(a) film na 10
Anastazja315

To było by naprawdę ciekawe i zadziwiające gdyby to były jego prawdziwe włosy :)

ocenił(a) film na 10
Anastazja315

3 część WP powstawała w 2000/2001. Drużyna Pierścienia, materiały do scenariusza i zbieranie ekipy w 1998, a Dwie Wieże pomiędzy 1999, a 2000.

Bo30Ko1234

Pewnie masz rację, ale ja nie jestem wielką fanką WP, (bardzo lubię ten film ale nie jest on moim ulubionym) i patrzyłam tylko na datę premiery. :)