Jaka jest wasza ulubiona postać bo moja to Legolas lub Aragorn serdecznie wszystkich zapraszam a mam jeszcze coś do dodania tollom zakaz wstępu na ten temat i usuwania .
A ja tak samo jak ty, Aragorn i Legolas, może troszke bardziej lubie Aragorna, ale ogólnie w calej serii Władcy jest duzo ciekawych postaci :)
to się nazywają mądre słowa to prawda co piszesz w całym władcy jest dużo fajnych i ciekawych postaci
W filmie Elrond, Legolas i Sam.
W książce Gandalf, Sam, Aragorn i strasznie polubiłam Merrego i Pippina :)
Aragorn, Arwena, Sam, Legolas, Faramir. Oczywiście lubię jeszcze dużo innych postaci, ale te to najbardziej.
Legolas,Arwena,Gandalf,Elrond i Merrego i Pippina też lubie i jeszcze Aragorni ta elfka Galadriela:) to moję ulubione :)
Aragorn i Gandalf chyba najbardziej, ale też Legolas, Faramir, Merry, Pippin, Sam, Boromir. Gimli też ma coś w sobie fajnego ;) Froda wolę w książce niż w filmie. No i Galadriela. I jeszcze z dziesięciu innych.
Sam, Gimli, Eowina i Boromir :) Wiem że wielu nie przepada za tym ostatnim, ale ja czuję jednak do niego sympatię. Przypomina mi człowieka, który upadł ale podniósł się i naprawił swój błąd dając z siebie wszystko. Prawdziwy wzór do naśladowania.
Dla mnie Boromir to człowiek honoru wspaniała postać oddał rzucie za przyjaciół. A tak poza tym pierścień mógł złamać prawie wszystkich.
Ja lubie wszystkich, ale chyba najbardziej lubie Sama. Kiedys moja ulubiona postacia byl Legolas. Lubie go nadal, ale juz nie podoba mi sie tak jak kiedys.
A jakie sceny najbardziej lubicie moja to :
Gandalf: King Theoden is alone.
Eomer: Not Alone. ROHHIRIMS!!
Theoden: EOMER!
Eomer: TO THE KING !!!!!!!
Rohhirimowie: YEEEEEEEEE!!!! xD
I Piękna szarża, chyba najlepsza jaką widziałem.
Co do postaci to szkoda, że Bombadilla nie umieścili w ekranizacji.
Jeśli chodzi o film to lubię Smeagola i jego alter ego Golluma xD