Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553284
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Witam,Jestem zagorzałym fanem WP tak jak wy :-),mam pytanko Jak sobie wyobrażacie WP w 3D?.Przenieść się do świata Śródziemia na własne oczy tam być heh hm :D?Czekam na wasze Odpowiedzi.Niech Pierśćień będzie z wami ! :D

ocenił(a) film na 10
boyka1

też od jakiegoś czasu o tym myślę...
zgadzam się było by świetnie, a kina by ludzi nie pomieściły :-))

lapa_98

Ajjj to byloby cos pieknego zobaczyc ich wszystkich w 3D uwielbiam kazda czesc i mysle ze na pewno znalazloby sie wiele chetnych osob na cos takiego. !! :)

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

Ten film byl w pewnym sensie kręcony pod technike 3D... przy czym zabrakło im czasu i pieniędzy by wypuścić ten film w takiej formie... mówi się natomiast że na 25 lecie LOTR ma powstać wersja trójwymiarowa z przerobionym montażem... ale czy tak będzie to chyba nawet sam Jackson nie wie

ocenił(a) film na 10
Torcin

25 lecie ? Przecież Tolkien wydał Władcę w 55 roku XX wieku, więc wersja 3D by musiała być w 80 roku. Ok, idźmy dalej, 25 lecie filmu, więc 2027 rok, hm, nie za daleko wybiegają naprzód z planami filmowymi ? Rozumie, że długo trwa obróbka na 3D, ale nie 16 lat, dajcie spokój ; ]

ocenił(a) film na 10
nencik

Ale myslałem , że zrozumiałym jest na 25 lecie filmu a nie książki i tu nie chodzi o to że mają robić tak długo obróbkę obrazu tylko z okazji 25 - lecia ma byc specjalne wydanie LOTR tak jak to było z"pierwszymi" Gwiezdnymi Wojnami Lucasa... takie plany ma Jackson ;)

ocenił(a) film na 10
Torcin

Ale to dla mnie dziwne, wyprzedzać naprzód o te 16 lat, bo kto wie co do tego czasu się zdarzy ? Rozumie, ma taki pomysł, ale troche głupio jak to oficjalne stanowisko. Choć, kto wie co sie dzieje w głowach reżyserów ? ;D

nencik

To by było spełnienie marzeń każdego :-) Pobiegać sobie z Aragornem....Zajrzeć z naszym Gandalfem do hobbitów ;-) te ich domki ahhhhh,przy tym lekko bijąca muzyka Howarda Shor'a ... wygodne krzesło i możemy Godzinami tam przebywać a najlepiej to się zamknąć i nie wychodzić heheh.Pozdrawiam :-) powierników Pierśćienia :-)

ocenił(a) film na 10
nencik

za 16 lat to filmy 5d będą robiły karierę a nie 3d. :-P

ocenił(a) film na 10
boyka1

W moim kinie idąc na 3D odczuwa się tylko różnicę w grubości portfela, bo na ekranie pojawia się tylko kilka marnych efektów, a przez te ^#$%#$%#$^ okulary kolorystyka jest mniej intensywna.
Ale ciężko tutaj oponować... Maraton z "Władcą" z takim prawdziwym, porządnym 3D... kurcze... :)