Witam. Posiadacie w domach ta wersje czy raczej kinowa? CHyba w rezyserskiej jest scena smierci Sarumana - dobrze mysle?
Przez ostatnie trzy dni obejrzałem sobie wszystkie trzy części edycji rozszerzonej. Wszystkie są przedłużone o kilkadziesiąt minut, w których dowiadujemy się ciekawych rzeczy, które nieco zmieniają punkt widzenia na niektóre elementy. Ostatnia część trwa aż 3 h 50 minut, czyli godzinę więcej materiału. To coś wspaniałego dla wszystkich fanów tej trylogii i na pewno trzeba obowiązkowo zobaczyć.
Posiadam kinowa wersje w domu... Cholera posiadanie dwoch wersji ma malo sensu w sobie .... Choc powrot krola chetnie zobacze w tej wersji. Widzialem druzyne to jakis scen wg mnie zmieniajach bardzo tresc nema. No a scena smierci Sarumana powina wg mnie byc w kinowej wersji.....
E tam. Posiadanie dwóch wersji wcale nie ma mało sensu w sobie. Jeśli się jest wielkim fanem to trzeba mieć wszystkie edycje jakie kiedykolwiek wyszły :)
Jak masz wolnego 80GB miejsca na dysku i jesteś z Wawy, to Ci z chęcią użyczę kopii wersji reżyserskiej każdej z części :-)
No widzisz :-) A więc jak nie posiadasz wersji reżyserskich to zawsze możemy się jakoś dogadać :-) Jestem z Mokotowa, blisko Pola Mokotowskiego :-)
W jakim formacie to posiadasz? Napisy czy lektor? No mozemy sie dogadac....I bardzo chetnie bym chcial sie dogadac