Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

kiepska fabuła

użytkownik usunięty

bitwy, efekty specjalne, mnóstwo patetycznych scen pod koniec i nic poza tym

ocenił(a) film na 10

"kiepska fabuła" jaka jest według ciebie dobra ?
niektóre wątki owszem z maścili (powycinali dużo scen - choćby uzdrowienie Eowiny, która zabija tego, który nie może zginąć z rąk żywego człowieka)

użytkownik usunięty
alfa940

na pewno nie tak w której 50% filmu to epickie bitwy naszpikowane efektami specjalnymi

ocenił(a) film na 10

Nic poza tym kiepska fabuła i mówi to koleś,który ocenił Terminatora na 10/10,albo dał większą ocenę Mission Impossible 2. Film się nie podoba to bez sensu zakładasz tak durny temat.Każdy najeżdża na tą sagę bo tak naprawdę nie mogą się pogodzić z tym,że ma tak dobra ocenę i tyle nagród,jakby film był tak kiepski to nie zdobył by 11 oscarów i takiego sukcesu ...

ocenił(a) film na 10
Czakuu

szczerze...to mi lepiej się oglądało 2 część...ale obie są bardzo dobre

użytkownik usunięty
Czakuu

tak, Terminator zasługuje na 10 ma o wiele lepszą fabułę która aż tak bardzo nie ogranicza się do scen akcji a zastosowanie w nim efektów specjalnych jest minimalne
Mission Impossible 2 - coś tam było nie tak z fabułą, czegoś tam brakowało?

ocenił(a) film na 10

Terminator http://www.youtube.com/watch?v=VrGUEYfprHQ pierwsze 1.15 min filmiku jak ktoś obejrzy to wie o co chodzi ten film ma lepszą fabułę niż Lotr no to leże na podłodze haha a w Mission Impossible 2 nic mi nie za brakło tylko ten film jest po prostu tak nierealny,że aż zabawny np. scena z motorem

użytkownik usunięty
Czakuu

no i co w związku z tym? ja po obejrzeniu kilku minut Drużyny Pierścieni wiedziałem jak już się zakończy cała 9 godzinna trylogia. Ponadto film ten nie naszpikowany epickim scenami i efektami specjalnym które zdecydowanie dominują nad fabułą.

''Mission Impossible 2 nierealny'' no widocznie tak miało być, z resztą nie wiem czy wiesz ale pierwsza była jeszcze bardziej nierealistyczna (helikopter w tunelu itp) Poza tym barak realizmu =/= słaba fabuła

ocenił(a) film na 10

Co jak co ale mi w lotr efektów nie brakowało a fabuła jest dobra to,że zniszczą pierścień to każdy wiedział czytając książkę np. zresztą prawie wszystkie filmy maja happy zakończenie,którego można się domyślić.

ocenił(a) film na 1
Czakuu

Temat ci się nie podoba , to bezsensu na nim piszesz?