która częśc "Władcy Pierscieni" jest najlepsza.
A co wy sądzicie bo dla mnie "dwie wieże".
Dla mnie to Drużyna Pierścieni numer 1 zawsze z najwieksza checia do niej wracam :) jest moim zdaniem najbardziej mroczna i ciekawa :) ma niepowtarzalny klimat .
Jak dla mnie wszystkie są genialne, mogę oglądać i oglądać każdą z części bez końca. Chociaż pomidorek126 ma trochę racji, pierwsza część miała w sobie coś ciekawego, co jeszcze bardziej mnie wciągnęło.
A dla mnie 3 część. W ostatniej częsci możliwość przegranej "dobrej strony" jest bardzo realna i to powoduje, że film jest bardzo emocjonalny :):) a tak ogólnie to staram się postrzegać trylogię jako całość, która jest genialna
Też uważam że wszystkie są tak samo dobre :) W Drużynie świetnie rozwija się akcja, buduje się klimat, w Dwóch Wieżach jest wiele scen walki a to lubie najbardziej :) A co do Powrotu Króla to wole nie mówić. Genialny film. Jeden z 5 najlepszych filmów w histori. Moim zdaniem oczywiście ;-)
Wszyscy mają tu po części rację, ale jednak Pomidorek126 - Drużyna Pierścienia jest najlepsza. W sumie powiedziałeś to, co ja zawsze o niej mówię, więc nie będę przepisywał. Ale oczywiście cała trylogia jest nieziemska i uwielbiam powracać do każdej części.