Moim zdaniem najsłabsza z części, co nie znaczy, że zła. W porównaniu do drugiej (moim zdaniem najlepszej), w tej zabrakło dramatyzmu i napięcia. Niby coś się działo, ale jednak nie wciągnęłam się w oglądanie tak jak przy poprzedniej części. Końcówka też taka nijaka, spodziewałam się jakiejś bardziej podniosłej. Fajny film do obejrzenia na zabicie czasu, ale jednak w przypadku tej części te 3 godziny trochę mi się dłużyły. Ale 7/10 dam. :)
mnie się właśnie dwójka nie podobała....ale nie była zła - za dużo batalistyki :)
Przestań w kółko wypowiadać się w tych samych tematach. Ty już na filmwebie nie masz prawa bytu. Każde twoje multikonto będzie zgłaszane i blokowane a tym samym będą też blokowane wszystkie posty. Było nie łamać regulaminu i nie wyzywać moderatorów.
inne multikonta:
1. Denisstradowski45
2. harryPotterhobbit433
3. harrypotter43
4. HarryPottertvn2
Chociaż tyle dobrego, że nie będzie spamować. Ale i tak trzeba się przejść na forum Pottera albo Szybkich i wściekłych. Tam na pewno do kogoś pisał "ziom to ja przyjmij zaproszenie". :)
P.S. Masz coś do dodania apropo tych postaci książkowych odwzorowanych w filmach. Wczoraj w innym temacie dałam Ci długą wypowiedź i nie wiem czy nie zauważyłeś czy nie chcesz dyskusji :) (a mogłeś nie zauważyć bo tam znowu pełno spamu wiadomych osób)