Jak to się mówi: z życia wzięte... Brusie , piszesz ze swojego doświadczenia?? Pewnie tak , bo tylko BRUSisz .. hmm to znaczy BRUDzisz forum WP głupim tematem
jak zwykle, zero argumentów, tylko sucha obelga wobec filmu. Jakież to pospolite w tzw. "krytyce" LOTR... Na szczęście autor tematu jest tylko chcącym się popisać głupotą gówniarzem, a nie żadną wyrocznią filmową, więc nie on będzie decydował co ma być w top 100, a co nie!
Prowokacja czy nie to co ludziom ciągle wadzi ten TOP jak la mnie mógłby być nawet w TOP do ntej potęgi a i tak byłby arcydziełem..;p
Jakiemuś dzieciakowi się po prostu nudziło, a że za mądry nie jest to napisał głupotę. Moim zdaniem nie warto zwracać uwagi
Kileeer a żadnego innego zajęcia poza tym trollowaniem nie masz? Bo nieźle wytrwały w tym jesteś z tego co widzę(Ładnych kilka lat trollingu i flamingu w twoim wykonaniu tu widzę). Tylko króciutkie pytanie. Czy warto?
Dzieci czemu nawet jak nieudolnie kogoś obrażacie , to musicie używać postaci z wp ? .
PS Wiesz kilka , to nie 2 . -.-
Podtrzymuje pytanie .
Ten film/saga jest po prostu okropna.
Chyba z 10 razy próbowałem oglądnąć w całości jedną część, ale w najlepszym wypadku po połowie zasnąłem.
PORAŻKA.