Władca Pierścieni: Powrót króla

The Lord of the Rings: The Return of the King
2003
8,4 553 tys. ocen
8,4 10 1 553250
8,1 64 krytyków
Władca Pierścieni: Powrót króla
powrót do forum filmu Władca Pierścieni: Powrót króla

Może i władca, ale śmietnika i niczego więcej!

ocenił(a) film na 10
Brus

marna prowokacja

użytkownik usunięty
Sztuczny_rarytas

Jak to się mówi: z życia wzięte... Brusie , piszesz ze swojego doświadczenia?? Pewnie tak , bo tylko BRUSisz .. hmm to znaczy BRUDzisz forum WP głupim tematem

ocenił(a) film na 1

I musisz czytać go...
Andruli -> A dupi .

ocenił(a) film na 1
użytkownik usunięty
Brus

jak zwykle, zero argumentów, tylko sucha obelga wobec filmu. Jakież to pospolite w tzw. "krytyce" LOTR... Na szczęście autor tematu jest tylko chcącym się popisać głupotą gówniarzem, a nie żadną wyrocznią filmową, więc nie on będzie decydował co ma być w top 100, a co nie!

Prowokacja czy nie to co ludziom ciągle wadzi ten TOP jak la mnie mógłby być nawet w TOP do ntej potęgi a i tak byłby arcydziełem..;p

Gotrek09

Jakiemuś dzieciakowi się po prostu nudziło, a że za mądry nie jest to napisał głupotę. Moim zdaniem nie warto zwracać uwagi

ocenił(a) film na 1
Ivalor

To po co tu piszesz . Idiota.

Kileeer

Kileeer a żadnego innego zajęcia poza tym trollowaniem nie masz? Bo nieźle wytrwały w tym jesteś z tego co widzę(Ładnych kilka lat trollingu i flamingu w twoim wykonaniu tu widzę). Tylko króciutkie pytanie. Czy warto?

ocenił(a) film na 1
Ivalor

Dzieci czemu nawet jak nieudolnie kogoś obrażacie , to musicie używać postaci z wp ? .
PS Wiesz kilka , to nie 2 . -.-
Podtrzymuje pytanie .

ocenił(a) film na 1

Co tam o sobie mówiłeś .

użytkownik usunięty
Brus

Idź sobie na "Kapitana Planetę"

ocenił(a) film na 9
Brus

Ten film/saga jest po prostu okropna.
Chyba z 10 razy próbowałem oglądnąć w całości jedną część, ale w najlepszym wypadku po połowie zasnąłem.
PORAŻKA.

ocenił(a) film na 10
adryan39

To i tak uparty jesteś, że aż 10 razy próbowałeś :D

ocenił(a) film na 10
adryan39

Może przedtem za dużo się nawdychałeś czegoś xD