PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=123407}

Władca stringów

The Lord of the G-Strings: The Femaleship of the String
2002
3,1 622  oceny
3,1 10 1 622
Władca stringów
powrót do forum filmu Władca stringów

Film który na który oczekiwałem, w nadziei że zobaczę kolejną świetną parodię znanego i szanowanego filmu.... na oczekiwaniach pozytywne emocje związane z tym filmem się skończyły.
Scenariusz? Dno... mniej niż zero
Sceny walki? Jeżeli można te machanie dzidami tak nazwać
Komizm? Jeden gag, śmieszący może kręgi fanów z miejscowości Koniowo..
Zdjęcia? Wolałbym ten film zobaczyć w 2d...
Gdy go oglądałem to okazało się że jest to również film erotyczny.
Mimo iż sam nie oglądam scen "łóżkowych", przewijając co nieco za nie coś widziałem i poraziło mnie to. Sposób w jaki zostały przedstawione zadowoliłby jedynie wybitnych maniaków seksualnych.
To po prostu nie jest film. Jest żałosnym, pełnometrażowym tworem, stworzonym nie wiadomo po co i nie wiadomo na co. Sam kręcę lepsze, za kwotę ok 50 zł.
A aktorzy? Jedyną osobą uzdolnioną w jakikolwiek sposób aktorsko jest Misty Mundae, reszta... to chyba wolontariusze, którzy po prostu mogli pooglądać nagie laski (których notabene uroda też nie zachwycała, być może poza Anoushką).
Polecam.. trzymać się jak najdalej od tego filmu!!!!!!!!!!!

zwichrowaniec

"Mimo iż sam nie oglądam scen "łóżkowych", przewijając co nieco za nie coś widziałem i poraziło mnie to."

A co, mama nie pozwala?

ocenił(a) film na 4
zwichrowaniec

To typowy film erotyczny, dla którego namiastki fabuły to tylko urozmaicenie... Więc skoro sceny seksualne na ekranie Cię przerażają, po co w ogóle to włączałeś? Wystarczy przeczytać opis filmu, a nawet zerknąć na kategorię... Czy kupujesz film na dvd, czy ściągasz z torrentów - opis na ogół jest dostępny...