5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Polecam filmik! Byłem z dziewczyną w walentynki, uśmiałem się po pachy :-) Był motyw alkoholizmu cmentarnego, motyw podróży pluszaków, motyw problemów trapiących 2 klasistów. Duża dawka dobrego humoru.
Jeśli ktoś daje bez oglądania 1 to świadczy tylko o jego poziomie!

djprezes

"Jeśli ktoś daje bez oglądania 1 to świadczy tylko o jego poziomie!" - djprezes

Jeśli ktoś daje po obejrzeniu 10/10 to świadczy też tylko o jego poziomie.

użytkownik usunięty
musical_box

"Jeśli ktoś daje po obejrzeniu 10/10 to świadczy też tylko o jego poziomie"
Świadczy o tym że jest na normalnym poziomie - Bo obejrzał film i ocenił go według własnego uznania. Ma argument by go ocenić. A ty skoro go nie widziałeś to jakim prawem oceniasz ?

rzulwiu - a w którym miejscu napisałem że go oceniam lub że go obejrzałem?

Myslę, że każdy kto dał 1 również ma argument do swojej oceny, wystarczy, że widział serial, lub zwiastun, który mówi wystarczająco wiele o tym produkciku dla gimnazjalistów.

faith_no_more_

Ja uważam, że nikt nie powinien oceniać ŻADNEGO filmu nie oglądając go.

ocenił(a) film na 4
djprezes

Powiem to tak ja ,,Włatców Móch'' bardzo lubię jednak napotykam na swojej scieżce życiowej osoby, które twierdzą iż bez oglądania dają 1/10. Moim zdaniem umysł ich jest wart mniej niż zero mianowicie jakim cudem można oddawac głos nie oglądając filmu. Po 2 film ten jest przekazany do osób starszych, które go rozumieją. Osoby krtykujące ten film tak naprawdę nie rozumieją o co w nim chodzi i jaki jest cel powstawania kolejnych odcinków. Prawda jest taka drogi nieletni jeśli nie lubisz tego filmu rozumiem lecz nie oddawają głosu nie widziawszy jego ekranizacji. Jeżeli nie lubisz go rozumiem zachowaj to dla siebie jednak zauważ, że jeżeli wczoraj byłem w kinie gdzie w ogromnej sali wszystkie miejsca były zajęte w tym bilety wyprzedane aż do środy to coś w tym jest, że osoby potrafią go zrozumiec i przypada im do gustu. Moim zdaniem 8/10 bardzo dobra bajeczka

ocenił(a) film na 7
Jakebloom

Zgadzam się z kolegą! Jak można pisać, że "nie smakuje ci risotto" nie próbując go nawet.
W mojej sali też nie było wolnego miejsca :)
Daje 7/10 kupa śmiechu i dobrej zabawy.
Pozdrawiam wszystkich agresorów :P piszących na tym portalu

djprezes

9DamUs9 -
No nie wiem, co w tym filmie może być do zrozumienia. Na wstępie powiem, że go jeszcze nie widziałem, ale opieram się na serialu, bo w końcu humor taki sam.
Dużo osób pisze na filmwebie, że film trzeba zrozumieć. Owszem, ale to są produkcje Kubricka, Lyncha, czy Finchera. Ale we WM? To bajka dla dorosłych, ale na pewno nie z powodu trudności w jej odbiorze. Czasami mnie to irytuje na filmwebie. Jak ktoś pisze, że mu się nie podoba np. Piła, to od razu znajdzie się 20 osób, które mu wytykają, że nie zrozumiał jej przesłania. Wielu filmów nie trzeba rozumieć. Na pewno nie WM. To komedia. Albo cię śmieszy, albo nie. I tyle.

A ocenię, jak obejrzę;)

ocenił(a) film na 4
djprezes

Każdy ma inny gust ja tylko stwierdzam iż bajka jest miła dla oczów i są jeszcze takie małe i jeszcze głupiutkie osoby, które nie wiedzą o co chodzi i jak nie kapują dają 1/10