W MOIM KINIE "KREWETKA" BYŁO OD 12 LAT I BEZ CENZURY :) MÓWIE WAM Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły JEST TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH KOMEDII POLSKICH I ŚWIATOWYCH !!!!!! :):):);]
Rozumiem że wszelkie oceny są subiektywne. No ale 10/10 ? ARCYDZIEŁO? Bez przegięć. Ktoś tu nie zna znaczenia słowo arcydzieło.
Proszę o uzasadnienie dlaczego WM zasługują na miano arcydzieła. może jeszcze umieścić ten film w TOP 100 filmów na FW??? I porównywać to z na prawdę genialnymi produkcjami...
"Spójrz na siebie" Nie rozumiem... Jeśli chodzi o WM to ich nie oceniłem, ani serialu ani filmu. Mimo że widziałem całą 1 serie WM.
Dawanie 1/10 bez oglądania to taka sama głupota jak 10/10 :)
Powiedz to tamtym palantom.
Najpierw się dziwią, że wystawiane są 10/10, a sami dają ocenę 1/10.
Jeśli chcemy, żeby Włatcy Móch utrzymali poziom taki na jaki go stać, musimy wystawiać ocenę 10/10, żeby zasłoniły te 1/10.
Wiedziałem, że ktoś to w końcu napisze ;P
Więc twoim zdaniem: dawno dawno temu, ktoś dodał film "Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły" do filmwebu i strona z tym filmem wiodła sobie ciche, miłe i spokojne życie. Byli tam zarówno fani serialu, jak i "antyfani". Oczywiście, tych dobrych - fanów - cechowała nadzwyczajna mądrość i kultura, oraz zasady, które nie pozwalały im ocenić filmu przed jego obejrzeniem. Strzegli się tego jak ognia. Niestety, wkrótce do akcji kroczyli źli antyfani, barbarzyńcy <tu wstaw drogi sebo określenia które według ciebie pasują ;P> i zaczęli oceniać film 1/10, mimo, że filmu nie oglądali. Wtedy fani zostali już ostatecznie zmuszeni do wystawiania ocen 10/10, mimo swoich zasad, by walczyć o honor Włatców móch i przeciwstawić się złym antyfanom.
Czyż nie? ;]
cóż każdy ma swe zdanie wielu wychowało się na takich bajkach jak muminki smerfy , pamiętają jeszcze kota filemona koziołka matołka plusem tych bajek było to że potrafiły a nawet jeszcze potrafią odprężyć, pewnie również dla wielu tu podobnie jest z władcami móch którzy jak sądzą też ich zabawiają ,sprawiają w dobry nastrój tylko zauważcie powyższe bajki które wymieniłem
nie występują przekleństwa pewnie i tak wielu się wzburzy sądząc że nie tylko przekleństwa w władcach jest zabawne choć i tak często są używane
ok nie tylko we władcach móch klną usłyszeć można również we wielu polskich filmach oraz bajkach/serialach tylko czy świadczy to że to dobrze że młoda część widowni również tu może usłyszeć wulgarne słowo
dobrze nauczyli się również z innych źródeł ale nie zmienia to faktu że jeżeli wielu się tak cieszy z Czesia i spółki to czy nie wpływa to w młode rozumowanie czy na pewno to tylko relaks po ciężkim dniu pracy/szkoły
doktor_stanlej - Od daawna ;). Ja z tego co pamiętam chyba w wieku 11 lat już byłem tu zarejestrowany, a to było dobre kilka lat temu ;)
"Włatcy móch" jedną z najlepszych polskich i światowych komedii? Haha, to było śmieszne! Film przeciętny, chwilami nudny. Kilka co najwyżej zabawnych tekstów nie uczynią z tego filmu arcydzieła, a ci, którzy tak go oceniali chyba nigdy nie widzieli porządniej komedii...
film nie jest arcydziełem, jest po prostu dobrą, lekką rozrywką... max. 8/10
10/10 to naprawdę przegięcie, mało w życiu filmów chyba widziałeś ;P
ale trzeba przyznać że Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły jest śmieszne :) ;]
1)
doktor_stanlej
Od kiedy 11 latków wpuszczają na filmweb:))))
Odp:Od kiedy ludzie w twoim wieku piszą takie głupie pytania xD
2)Na 10/10 film nie załuguje ale na 1/10 tez nie.Wg.mnie film zasługuje na 6/10 ewentualnie 7/10 gwiazdek.
10/10.
W pełni się zgadzam. Najlepszy, najmądrzejszy, najśmieszniejszy film animowany jaki widziałam w ciągu ostatnich paru lat. Dużo lepszy od najlepszych produkcji Pixara.
Szkoda, że nie potrafimy robić tak dobrych komedii nieanimowanych :(.
10 to przegięcie. To co mam w takim razie dawać naprawdę dobrym animacją? Dla mnie WM to maximum 6, może 7.
Do Shooter - bronisz biedne dzieci i mlodziez przed zachowaniami bohaterow WM a po Twoich wypowiedziach mam wrazenie jakby cie zywnie "wyjeli" z tego filmu
"shutter333333 a ty jesteś obeszczanyn obguwnionym obesranym lużnuk klockiem :)
i w dodatku ESEM I KEFEM .
TO JEST MUJ KOMENTAŻ CO TEGO CZEGOĆ shutter333333 :)"
Ja pierdole. Naucz się pisać dziecko