5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Jak wcześniej pisałam

użytkownik usunięty

rok temu bardzo mi się podobał ten film. Niedawno znów patrzyłam na niego patrzyłam, ale to już nie to samo. Chyba się zestarzałam, bo tym razem uważam , że pomysł byłby nawet całkiem dobry, tylko może gdyby lepiej się postarali. Tera uważam, że zakończenie straszne, bo o ile mi się wydaje żaden odcinek z serialu nie kończył się tak smutno. Pomysł był nawet całkiem dobry. Tylko moim zdaniem to powinno bardziej tak wyglądać: dorośli Anusiak, Maślana i Konieczko na wywiadówce znaleźli swoje wypracowania i myślą co zrobić ze swoim życiu. Oczywiście było tak w filmie, ale powinno być to bez wróżki Jowity i ci dorośli to teraźniejszość. Trójka przyjaciół przy okazji powinna powspominać o swoim dzieciństwie, fantazjach, przyjacielu Czesiu, oraz Higienistce i Frał. Jedyne co mi się podobało to zrobienie Zajkowskiego mordercy, bo szczerze nie cierpiałam tej postaci oraz odwyk Marcela i Pułkownika, a także całkiem fajnie było pokazane, że Angela i Maślana zakochali się. Teraz jednak znalazłam za dużo szczegółów, które mi się nie podobały, m. in. śmierć miśków i dzieci. Dawniej dałam 10/10, ale teraz zrozumiałam, że zasługuj najwyżej na 6.

użytkownik usunięty

sorki za błędy które się pojawiły, ale szybko pisałam.