5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Oby wersja kinowa była fajna. Czekam...

quentintarantinofan

Ja (jako antyfan) czekam, aż porządnie zgnoją ten film rozmaici profesjonalni recenzenci. Na pewno omsknie się Złota Malina dla najgorszego filmu nieanglojęzycznego!

fj_1_2

Posłuchaj fi 1 w Polsce nie ma złotych badziewi.i dobrze bo ty bys była pierwsza1

quentintarantinofan

wyrażę teraz moje osobiste zdanie: nie będzie fajna tak jak nie jest fajny serial. Ludzie, co wy w tym widzicie?! toż to suchar za sucharem! dlaczego polacy mają taką mentalność?! gdyby podobny serial stworzyli amerykańce czy kto inny zaden z was nawet by na to nie splunął

Roman

W U.S.A stworzono podobną ,,baję" wm oparte jest na south parku który ma ,,to coś" i jest lepszy od polskiej podróbki

ocenił(a) film na 4
quentintarantinofan

Romanku TY GŁUPTASKU JEŚLI SIĘ NIE JEST inteligentnym człowiekiem to się nie dziwie ,że jej nie roumiesz. Tutaj nie chodzi o jakość zrobienia ,czy nawet tą dyz (ortografię) tutaj chodzi o sens tej bajki

Jakebloom

wybacz ale ta baja nie wymaga inteligencji od widza. A ja powiedzialem ze nie rozumiem jak to mozna oglądac, a nie ze nie rozumiem serialu. Jak masz problemy z koncentracją to przeczytaj 5,5 raza nim sie wypowiesz

ocenił(a) film na 4
quentintarantinofan

Ty jesteś popie..... ale zresztą gdyby wszyscy mieli taki sam gust to świat byłby nudny

quentintarantinofan

Możecie sobie mówić , co chcecie , ale ja wiem ,że pełnometrażówka to będzie totalna zajebioza przez olbrzymie Z

ocenił(a) film na 1
littleflyingbears

Serial faktycznie nie wymaga inteligencji od widza, gdyż zawiera i teksty głupie i prymitywne ("Ona nie ma wacka") jak i te inteligentniejsze(nie będę przytaczał przykładów, bo w większości liczy się w nich humor sytuacyjny).