Ja (jako antyfan) czekam, aż porządnie zgnoją ten film rozmaici profesjonalni recenzenci. Na pewno omsknie się Złota Malina dla najgorszego filmu nieanglojęzycznego!
wyrażę teraz moje osobiste zdanie: nie będzie fajna tak jak nie jest fajny serial. Ludzie, co wy w tym widzicie?! toż to suchar za sucharem! dlaczego polacy mają taką mentalność?! gdyby podobny serial stworzyli amerykańce czy kto inny zaden z was nawet by na to nie splunął
W U.S.A stworzono podobną ,,baję" wm oparte jest na south parku który ma ,,to coś" i jest lepszy od polskiej podróbki
Romanku TY GŁUPTASKU JEŚLI SIĘ NIE JEST inteligentnym człowiekiem to się nie dziwie ,że jej nie roumiesz. Tutaj nie chodzi o jakość zrobienia ,czy nawet tą dyz (ortografię) tutaj chodzi o sens tej bajki
wybacz ale ta baja nie wymaga inteligencji od widza. A ja powiedzialem ze nie rozumiem jak to mozna oglądac, a nie ze nie rozumiem serialu. Jak masz problemy z koncentracją to przeczytaj 5,5 raza nim sie wypowiesz
Ty jesteś popie..... ale zresztą gdyby wszyscy mieli taki sam gust to świat byłby nudny
Możecie sobie mówić , co chcecie , ale ja wiem ,że pełnometrażówka to będzie totalna zajebioza przez olbrzymie Z