5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Mogę się założyć...

użytkownik usunięty

... że dzięki temu filmowi kina przeżyją oblężenie przez wycieczki klasowe z zawodówek.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Enemie

No no no, taki stopień dbałości o piękno mowy ojczystej naprawdę dobrze o Was świadczy, sympatycy WM.

"wycieczki klasowe z zawodówek" a ty co? jakiś nowy geniusz z najlepszej szkoly swiata? odwal sie...

Dobitne ale to prawda że to właśnie ludzie na poziomie zawodówek będą ciągnąć tłumami na tą produkcję. Nie chce tu nikogo deprecjonować ale dla każdego coś miłego (znaczy się na jego poziomie).

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

...Co nie zmienia faktu, że Harry Potter to ciota.

użytkownik usunięty

Po pierwsze my tu nie rozmawiamy o Harrym Potterze tylko o tym polskim badziewiu przeznaczonym dla tych z nas, którzy nie zostali obdarzeni zbyt wysoką inteligencją. Po drugie przy tym czymś to Harry'ego Pottera, nawet w wersji filmowej, możemy śmiało nazwać arcydziełem (chociaż wiemy, że w odróżnieniu od książek, filmy zawierają mnóstwo błędów, więc jeśli nie będziemy porównywać ich do takiego szmelcu, to arcydziełem tych filmów na pewno nie nazwiemy)

użytkownik usunięty

Oo rany, widzę, że fani Włatców posługują się piękną polszczyzną, używają ciętych ripost i ostrych, niepodważalnych argumentów.
A tak na serio - WM to zbrodnia przeciwko ludzkości. Na pewno wszystkie dzieci w podstawówkach już wyzywają się nawzajem od "czopków" i "mondziołów".
Szkoda gadać...

ocenił(a) film na 1

HP FAN że ktoś poszedł to zawodówki to nie znaczy że jest kompletnym debilem.

"Na pewno wszystkie dzieci w podstawówkach już wyzywają się nawzajem od "czopków" i "mondziołów "

Powiem lepiej - nie tylko dzieci w podstawówkach i nie tylko od "czopków i "mondziołów". Również osoby "dorosłe", w internecie i do tego z o wiele większym zasobem słownictwa (patrz:dwa posty nad tobą).

KtosTam

Haha, piękny tekst o tych zawodówkach, niestety sama prawda, bo raczej wraz z zasobnością rozumu oraz wzrostem wykształcenia obniza się poziom zainteresowania tym badziewiem. Targetem tej produkcji są ludzie z inteligencją na poziomie Czesia i to tyle na ten temat :]

ocenił(a) film na 5
faith_no_more_

O zawodówkach sie nie wypowiem, nie miałam nigdy z nimi doczynienia :)

Wracając do WM uważam ze twoje powyższe stwierdzenie jest fałszywe. Nie masz pojęcia o czym mówisz i w dodatku używasz argumentów bez pokrycia.

Nie uważam ze WM to badziewie, podoba mi się tam humor, który nie opiera sie na wulgaryzmie ale jest niekonwencjonalny, nietuzinkowy, który trzeba umieć zrozumieć. Widać Ty tego nie potrafisz :)

Moim zdaniem widownie mona podzielić na III grupy:
I - to ta o której mówisz "zawodówka", która tylko pociągają same przekleństwa w tej bajce
II - to ta która nie przepada za tym filmie - przeciętni ludzie
i III - Ci którzy potrafią widzieć więcej niż wulgaryzm tam występujący

ocenił(a) film na 4

Mój chłopak ogląda "Włatców". I wcale nie jest z zawodówki, ani nie jest debilem. Każdy lubi co innego. Równie dobrze można powiedzieć, że Harry Potter jest dla dzieci z niedorozwojem. I co miło Ci?

Ps. Nie lubię "Włatców", ale dlaczego z powodu takiego filmu musicie się zaraz wyzywać? Toż to Polska...

Zawodówki powiadacie... hmm, dziwne, bo jeszcze rok temu Włatcy byli strasznie popularni wśród studentów pierwszego roku informatyki jednej z renomowanych polskich uczelni... Pewnie na innych uczelniach wyższych(!) było podobnie, albo nawet jeszcze jest. Rok temu poszlibyśmy może na to do kina, co teraz mi się w głowie nie mieści ;) U nas fascynacja Włatcami i podniecanie się wypowiedziami Czesia minęły gdy WM zeszło na psy, chociaż zawsze uważałem, że South-Park jest dużo lepszy.
Nie raz na wykładzie zdarzyło się usłyszać czesiowe "dzień dobry"...

Więc, co wy o tych zawodówkach? W liceum to dopiero była mania WM...

Kazioo

AHA. Dodam, że nie ma nic lepszego na posesyjny stres i "umysłowy wysiłek" niż piwko i jakaś kiczowata produkcja typu przygody Czesia... ;)
Piszę to, bo ktoś tu stwierdził, że tylko ludzie z inteligencją na poziomie Czesia oglądają WM ;)

użytkownik usunięty

HP FAN, najpierw miałem cię opier***** za twoje gadanie, ale jak zobaczyłem twoje ulubione to stwierdzam, że jesteś dzieciakiem i nie masz pojęcia o życiu.

Apokalipsa.................................................

ocenił(a) film na 5

O kurde. Ale się uśmiałem czytając ten temat, a jeszcze bardziej jak się okazało że autor tematu jest fanem HP! (no i jego ulubione...) xD

użytkownik usunięty
Victor_

Ten idiota napisał, że WM to film dla ludzi z małą inteligencją! Widzicie jak się skurwysyn zasłania! Takie wymówki, to jedynie można znaleść u HP FANA i ludzi jego pokroju.
ŻAL MI GO.

uważam, że tego typu filmy jak już trafiły do kin to powinny być oglądane od 18 lat. Później nic dziwnego, że dzieciom się w główkach przewraca!!!

HP_fan zal mi sie ciebie zrobilo jak zobaczylem twoje ulubione :)
co nie zmienia faktu ze WM obnicaja inteligencje spoleczenstwa, zwlaszcza tego mniej wyksztalconego z blokowisk (sorry) pozniej taki seba dorwie sie do klawiatury i macie popis jego mozliwosci
jednak popieram kogos tam wyzej, to jest tak glupie ze az smieszne :)

użytkownik usunięty
mess_cs

mess_cs - z blokowisk? Weź się nie ośmieszaj!!! Chyba ci się coś przyśniło. Widać, że słuchsz tych baranów swojego pokroju. Psycholog społeczny się znalazł. Poprostu śmiać się chce, jak się widzi te same argumenty. Wiesz, że robisz z siebie kretyna, pisząc(powtarzając), że WM obcinają inteligencje społeczeństwa z blokowisk?

Mam rozumieć że ty jesteś dyrektorem tych zawodówek!