5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Moja opinia

ocenił(a) film na 10

byłem na filmie i bardzo mnie troche rozmieszył ale teżzanudził spowodu że nie było coś co by mi się spodobało,kóńcówka bardzo mi się podobała i oceniam film na 8.5/10. minusy filmu to że zbytnio mało takiej akcji co się dzieje w serialu.Ich auatem jest to że bardzo się starali i wykreowali bardzo dużo nowych postaci gdzie bardzo mi się podobało.Najbardzie też podobało że zastosowali nowe budynki i zmienili z PRlowkich budynków na kamieniczki i na współczesne.Chętnie ponownie pójde ale ,że "Dzieci" wykupiły bilety na sobote i na niedziele więc nie moge jakoś wejsc.Widziałem też podczas seansu a dokladniej w multikinie że wpuszczali dzieci w wieku 7-9 lat , nie licze tam 15 do 18 bo oni zrozumieja teze filmu i wiedzą że słów które mówia czyli przekleństwa i inne obelgi to się w normalnych miejscach nie używa się.Dlamnie powininen miec film kategorie od 16 lat niż od 14 a w multikinie od 15.To moje słowa dotyczące filmu pełnometrażowego który własnie pojawił się w kinach

Pozdrawiam:
John Westers - Internetowy krytyk filmowy

ocenił(a) film na 10
aasc

Pzepraszam za błendy pisemne(pisane jak najszybciej)

I przepraszam bardzo zo dubel post

aasc

"Internetowy krytyk filmowy" - z której strony? Sorry, ale jak ktoś, kto nawet nie umie poprawnie pisać, może nazywać siebie krytykiem filmowym?

"byłem na filmie i bardzo mnie troche rozmieszył ale teżzanudził spowodu że nie było coś co by mi się spodobało,kóńcówka bardzo mi się podobała"

Film bardzo Cię zanudził, dlatego, że Ci się nie spodobał, bo miał słabą końcówkę, która Ci się podobała?
Tak tylko się upewniam czy dobrze zrozumiałem... Ale jeszcze gwoli ścisłości - trochę bardzo Cię rozśmieszył ale i zanudził, przez co nic Ci się w nim nie podobało, a zwłaszcza końcówka, która Ci się spodobała.. i dajesz 8.5/10? Aha...

"Chętnie ponownie pójde ale ,że "Dzieci" wykupiły bilety na sobote i na niedziele więc nie moge jakoś wejsc."

Dzieci? Powiedz, ile masz lat? Dam se rękę uciąć, że nie więcej jak 11.
Zresztą, im więcej masz w rzeczywistości - tym gorzej dla Ciebie.

Boże, widzisz... i nie grzmisz?

Czekam na odp. Sz. P. Krytyka Filmowego - John'a Westers'a.

Pozdro!

gedzik

"Czekam na odp. Sz. P. Krytyka Filmowego - Johna Westersa." :)