5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Na początku przyznam sie, że nie przepadam za tym serialem, jestem wiernym fanem South Park który jest o niebo lepszy od tego. Na początku mi się podobał ale później stał sie zbyt popularny, przez to denerwujący. Strasznie mnie denrwuje jak ktoś udaje głos czesia itd. porażka.

Ale żeby nie było, ocena będzie obiektywna, ponieważ z własnej i nieprzymuszonej woli, pełen chęci i zapału zabrałem się za oglądanie tego filmu.

Film trwa ok 1:20 h. Jest głupi, bezsensowny i przede wszystkich cholernie nudny!!! Film wyłączyłem na 20 minut przed końcem bo nie byłem w stanie już dłużej tego oglądać. Mówię Wam, że zrobiłem to pierwszy raz w życiu, jestem wielkim fanem filmów i choćby nie wiem jak nudny zawsze oglądałem do końca. Film oglądałem z dziewczyną ( czasem jej się zdarzy naśladować czesia, ale po tym filmie chyba da spokój ) i jej odczucia były identyczne. Po 15 minutach, zaczeło się chodzenie do kuchni - po chipsy, po kawe, po cokolwiek byle na chwile od tego odejsc.

Nie żartuję, w momencie gdy go wyłączałem byłem przekonany, że trwa już ok. 2 godziny i nawet gdy zobaczyłem, że do końca tylko 20 minut zdecydowałem się to wyłączyć i nigdy więcej nie ruszać.

Odradzam zdecydowanie, dobrze, że nie wybrałem się na to do kina...