5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Nie podoba mi się podtytuł "Ćmoki, Czopki i Mondzioły", który dzisiaj odkryłem. Oficjalnie nie świadczyłoby to o filmie, że z góry jest przeznaczony dla dorosłych, bo to wygląda, zarówno jak i brzmi, żałośnie. Mam nadzieję, że to tytuł roboczy, który do premiery zniknie. Niech zostanie samo "Włatcy móch" - wtedy film będzie trzymać klasę, na pewno jeszcze przed obejrzeniem.

Konieczko

No,tytuł póki co beznadziejny.

Konieczko

Popieram. Nie podoba mi się, że dali podtytuł taki jak ten.
Lepszy byłby jest brak, albo ewentualnie ,, Wersja Kinowa ''.

littleflyingbears

No,masz rację.Mogli by tak zrobić.Ale to tylko filmweb,100000 użytkowników...ludzi.Czyli pewnie ktoś się pomylił(proszę się BOŻE)

Konieczko

A mi się podoba:) Oddaje całkowicie charakter tego serialu. Chcecie tytuł z klasą? Zapraszam do innego filmu;)
Ciekawe, czy uda się twórcom film pełnometrażowy? Oby...

ocenił(a) film na 1
Konieczko

Ciekawe, czy uda się twórcom film pełnometrażowy?

He he w kosmitów i Boga pewnie też wierzysz skoro myślisz że to im uda się. :p

codyweed

nie wiem czy jesteś katolikiem (pewnie nie), ale sam rozumiesz, że zestawienie w katolickim kraju wiary w Boga z wiarą w kosmitów, jest niezbyt szczęśliwe. Co do filmu nie ma się co rozpisywac: dno, bo i co można wyciągnąc z takiego badziewia. Jak wiadomo "z pustego i Salomon nie naleje".

fisher

W kosmitów raczej nie wierzę:]
A film? Niezbyt ambitny, ale jak mi się nudzi to chętnie sobie jakiś odcinek puszczę;)

ocenił(a) film na 9
p4welo

Czy ten film już jest na torrentach?????????

tassmen

A czy zauważyłeś, kiedy ma premierę?;>

[za krótki]

ocenił(a) film na 9
p4welo

Zauważyłem, zastanawiam się tylko skąd wiesz, że nie ambitny? :P

tassmen

Oglądam i widzę:]
Czyżbyś uważał go za ambitny? Raczej luźny...

ocenił(a) film na 9
p4welo

no serial na pewno ambitny nie jest ... ale na temat filmu wypowiem się po jego obejrzeniu.

tassmen

Chyba nie spodziewasz się rewolucji? Bo moim zdaniem to będzie dłuższy odcinek. Wątpię, żeby twórcy nagle zmienili konwencję... Poza tym, widziałeś zwiastun?
Pozdr:)

p4welo

Nie no co do dłuższego odcinka to się nie zgodzę.Kędzierski napisał scenariusz zanim mu się wena skończyła,a poza tym każdy najmniejszy błąd i niedoskonałość każe każdemu pracownikowi poprawiać.a zwiastun to nie wszystko :P

Pif_Paf

Poczekamy do lutego, zobaczymy:)

[za krótki]

użytkownik usunięty
p4welo

Cody, ty pewnie wierzysz w Spider-mana, idioto bez szkoły.