5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

normaly odbiorca czegos takiego ma 10 -18 lat który ma problemy ze sobą i moczy sie po nocach,a na komunie dostał kombajn do kapusty. mało wyrafinowana forma rozrywki

ocenił(a) film na 9
eonth1

nie powinieneś obrażać wielu ludzi którym sie to podoba w tym mnie ,zwłaszcza patrząc na twoje zdjecie

ocenił(a) film na 9
eonth1

No właśnie tu się nie zgodzę. Coprawda mam 15 lat, problemów ze sobą(chyba)nie, po nocach się nie moczę, a na komunię dostałem chyba...zegarek i rower. Ale to nieważne, film jest bardzo dobry. I humor jest dla ludzi inteligentnych, i dużo treści jest w sposób ironiczny przekazanych, a owe treści są często nawet poruszające. Pomijająć to, Ćmoki, czopki i mondzioły to bardzo zabawny i mądry(sic!) film dla ludzi, którzy kumają to i owo. I dlatego tę produkcję oceniam pozytywnie, choć mam tylko 15 lat i może moje znanie się na filmach wygląda tak, że wiem co mi się podoba, a co nie, ale Włatcy są bardzo fajnym serialem, a film to godna kinowa wersja. Tyle.

eonth1

włatcy móch to serial dla porządnych ludzi.

eonth1

Wyzywanie ludzi od imbecyli. To pewnie jest ta wyżyzna intelektualna jaką prezentują fani south parku. Hyhyh boki zrywać.

ocenił(a) film na 7
eonth1

debil jesteś, nie rozumiesz tego humoru i tyle