normaly odbiorca czegos takiego ma 10 -18 lat który ma problemy ze sobą i moczy sie po nocach,a na komunie dostał kombajn do kapusty. mało wyrafinowana forma rozrywki
nie powinieneś obrażać wielu ludzi którym sie to podoba w tym mnie ,zwłaszcza patrząc na twoje zdjecie
No właśnie tu się nie zgodzę. Coprawda mam 15 lat, problemów ze sobą(chyba)nie, po nocach się nie moczę, a na komunię dostałem chyba...zegarek i rower. Ale to nieważne, film jest bardzo dobry. I humor jest dla ludzi inteligentnych, i dużo treści jest w sposób ironiczny przekazanych, a owe treści są często nawet poruszające. Pomijająć to, Ćmoki, czopki i mondzioły to bardzo zabawny i mądry(sic!) film dla ludzi, którzy kumają to i owo. I dlatego tę produkcję oceniam pozytywnie, choć mam tylko 15 lat i może moje znanie się na filmach wygląda tak, że wiem co mi się podoba, a co nie, ale Włatcy są bardzo fajnym serialem, a film to godna kinowa wersja. Tyle.
Wyzywanie ludzi od imbecyli. To pewnie jest ta wyżyzna intelektualna jaką prezentują fani south parku. Hyhyh boki zrywać.