5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

każdy ma inne poczucie humoru, co nie świadczy o jego inteligencji, skończyłam studia mam 27 lat i nie uważam się za idiotkę. Nie uważam też że WM to ambitne i wysublimowane kino bo tak nie jest, ale bardzo lubię min. takie poczucie humoru, choć dla mnie im bardziej odbiega od SP tym lepiej dla tej bajki.WM nie są dla dzieci i szczerze pisząc szlag mnie trafia jak widzę 12 latków zachwycających się dialogami i fabułą. Mam nadzieje że w kinie nie zobaczę żadnych dzieci bo to będzie tylko świadczyło o głupocie ich rodziców!

ocenił(a) film na 9
Ines82

jaasne :) Bo dzieci trzeba chronić przed złem tego świata - potem, jak już urosną niech same wdeptują w gówno.

"każdy ma inne poczucie humoru, co nie świadczy o jego inteligencji [..]
Mam nadzieje że w kinie nie zobaczę żadnych dzieci bo to będzie tylko świadczyło o głupocie ich rodziców!".
Każdy ma inny pomysł na wychowanie dzieci, co nie świadczy o jego głupocie.

Jestem rodzicem i poważnie zastanawiam się, czy pokazywać dziecku ten film, bo rzeczywistość nie składa się z samych teletubisiow ;)

I nie wyjeżdżaj z takimi niedojrzałymi tekstami bo to tak jakbyś powiedziała, że nie wolno lać murzynów, bo to rasizm, ale żółtych już można :P

tassmen

heh gratuluje porównania, dokładnie o to mi chodziło...

Ines82

Osobiście twierdze, że "Włatcy Móch" zabawni byli tylko na początku. Później, wraz z kolejnymi odcinkami, twórcom zaczęło brakować pomysłów. Na sam film wybieram się razem z moją Dziewczyną i oboje liczymy na to, aby fabułka była bardziej przemyślana niż w serialu.
Sam nie przepadam za bardzo za takim typem humoru, ale to już kwestia gustu. A o podniecających się nią 10 i 11 latkach powiem tak- młodzież nasza leci na wszystko w czym są przekleństwa i inne tym podobne sprawy. W większości nie rozumieją nawet przekazu danego odcinka;)
Pozdrawiam i życzę miłego oglądania.