5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

W moim kinie - Kinoplexie w Opolu, jest jedna wersja włatców, od 12 lat... Czyli z cenzurą? :| Jedziemy z kumplami w sobotę, zobaczymy, jak tak to długo ich nie odwiedzę...

ocenił(a) film na 8
trutek122

U mnie w Heliosie w Rzeszowie jest również wersja od 12 lat| sądzę ,że będzie lepszy od serialu.To bez sensu ,że niektórzy jeszcze nie widzieli a już oceniają 1/10 :/

ocenił(a) film na 6
filmweb_fun93

Tak to bez sensu, ale bardziej bez sensu jest puszczanie filmu od 12 lat... Dzieciarnia się zbierze i będą chichotać bez sensu co chwile :/ szkoda :/

ocenił(a) film na 10
trutek122

Mam jednak nadzieję, że dzisiejsza premiera będzie bez cenzury i towarzystwa dzieciarni :/

ocenił(a) film na 7
BlaskhyrK

To znaczy, że są 2 wersje ;/

Cholera...

_Nameless_

Przykro mi, po prostu to film skierowany do dzieci i ich poziomu jako odbiorców. Pogódźcie się z tym.

ocenił(a) film na 9
trutek122

No to dokładnie jak gigantyczny 'hicior' tego lata... BATMAN

ocenił(a) film na 2
Awgwa

Jest od 12 lat, bo przecież dzieci 12 letnie już wiedzą co to znaczy kurwa.
Widział ktoś polski film- Boisko Bezdomnych, tam w scenariuszu kurwa za kurwą i we wrocławskim heliosie też był od 12 lat. Chodzi o to ze we Włatach nie ma seksu czy brutalnych scen

ocenił(a) film na 9
Vic_Mackey

To czemu w telewizji, Z CENZURĄ, jest od 16...?

ocenił(a) film na 1
trutek122

cenzura musi pewnie wszystko psuć bo przeciez wulgaryzmy to cała esencja :(

ocenił(a) film na 9
Flav

Cenzura nie obejmuje tylko wulgarnego słownictwa, nie widać brutalnych scen itp.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6

Ale down.. Ile ty masz lat? Proponuje bana dla tego osła..

użytkownik usunięty
trutek122

Też mieszkam w Opolu, ale nigdy na to nie pójdę ;p :)

ocenił(a) film na 6

Czemu :P
ja idę jutro więc spiszę relację :D

użytkownik usunięty
trutek122

Bo uważam to za chory wymysł żeby 15 letni chłopcy mieli podnietę, że Czesio złapał muchę. Szczerze nienawidzę go (bez obrazy) i liczyłam, że ktoś tutaj też podziela moje zdanie. ;]

ocenił(a) film na 6

Strasznie się rozczarowałem, niestety :/ Kilka sytuacji śmiesznych ale ogólnie cienko :( Trudno, może następnym razem wyjdzie lepiej.. Ogólnie porównując z kinową wersją south parku to nie ma porównania :(