W moim kinie - Kinoplexie w Opolu, jest jedna wersja włatców, od 12 lat... Czyli z cenzurą? :| Jedziemy z kumplami w sobotę, zobaczymy, jak tak to długo ich nie odwiedzę...
U mnie w Heliosie w Rzeszowie jest również wersja od 12 lat| sądzę ,że będzie lepszy od serialu.To bez sensu ,że niektórzy jeszcze nie widzieli a już oceniają 1/10 :/
Tak to bez sensu, ale bardziej bez sensu jest puszczanie filmu od 12 lat... Dzieciarnia się zbierze i będą chichotać bez sensu co chwile :/ szkoda :/
Mam jednak nadzieję, że dzisiejsza premiera będzie bez cenzury i towarzystwa dzieciarni :/
Przykro mi, po prostu to film skierowany do dzieci i ich poziomu jako odbiorców. Pogódźcie się z tym.
Jest od 12 lat, bo przecież dzieci 12 letnie już wiedzą co to znaczy kurwa.
Widział ktoś polski film- Boisko Bezdomnych, tam w scenariuszu kurwa za kurwą i we wrocławskim heliosie też był od 12 lat. Chodzi o to ze we Włatach nie ma seksu czy brutalnych scen
Cenzura nie obejmuje tylko wulgarnego słownictwa, nie widać brutalnych scen itp.
Bo uważam to za chory wymysł żeby 15 letni chłopcy mieli podnietę, że Czesio złapał muchę. Szczerze nienawidzę go (bez obrazy) i liczyłam, że ktoś tutaj też podziela moje zdanie. ;]