5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

jak to powiedzial tworca tej polskiej nieudolnej kopii - south park jest to bajka spoleczno-polityczna nasz produkt to bajka obyczajowa... tylko ze zapomnial dodac ze cala formula , szkielet projektu itd. jest identyczny po prostu plagiat, w dodatku wlatcy moze w co 20 odciunku sa smieszni probowalem zrozumiec fenomen tej bajki i jakos nie potrafie sie smiac a momentami wydaje mi sie to zalosne,ta bajka jest denna i sztywna wszystko puszczone przez cenzure zero beki ludzie sie chyba smieja z czesia bo podobno jest smieszny? i jego kolegow gdy przekreca jakies slowo - powiedza chlopacy zamiast chlopaki - no to naprawde smiszne
ale co sie dziwic w kraju gdzie wiekszosc spoleczenstwa oglada mjakmilosc i na wspolnej , wsrid tak wyrobionej widowni znajdzie sie i miejsce na "wlatcuff"
a co do south park tam jest prawdziwy humor gdzie czlowiek sie smieje czasem przez wiekszosc odcinka,poruszone sa rozne ciekawe problemy,przedtsawione naprawde z jajem,smieja sie ze wszystkiego

g_Funk_master

To było już wałkowane miliardy razy. Naprawdę skończcie już. To się robi nudne. Wymyślcie coś innego...

Goku

po co coś innego wymyślać??inną prawdę??bardziej prawdziwą czy mniej prawdziwą??jestem tego samego zdania co g funk master.

ocenił(a) film na 4
g_Funk_master

Tja... Tylko szkoda, że Włatcy Móch są tak powiązanie ze South Parkiem jak Park Jurajski z Diplodo czyli, prawie że wcale. Osoba El_Polaco napisała, iż to jest ostrzejsza wersja Mikołajka. Ten serial jest nawet niezły, ale zgadzam się. Włatcom jest bardzo daleko do Mikołajka, a tym bardziej do South Parku.

Kruuk

fakt główną atrakcją South Park jest to że tam autorzy mają pełno powołań do ich kultury zachowań podglądów na zachowanie się ludzi względem filmów gwiazd popkultury lub show biznesu
natomiast WM jedynie czym może się pochwalić to chamskie zachowanie się dzieci względem dorosłych i siebie samych ( tak tak we South Park również to mamy jednak tam oprócz klasycznych przekleństw mamy też jak wspomniałem wyżej różne smaczki na to co aktualnie dzieje się w ameryce)
Pewnie znajdą się tacy którzy nie zgodzą się z mą wypowiedzią jednak patrząc prawdzie w oczy WM wiele brakuje do South Park , czy to źle każdy inaczej odpowie sobie na to pytanie