5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

Wstyd mi, że w moim kraju doszło do ekranizacji żenującego serialu telewizyjnego, który - co by nie było - idealnie odzwierciedla kondycję mentalną sporej części współczesnej polskiej młodzieży. Widać, że film zrobiono na siłę i ze względów czysto finansowych. TFUrcom nie przeszkadzało nawet, że film praktycznie nie ma scenariusza - stanowi zbitkę kilku scenek, która składa się po prostu na jeden wielki, długi serialowy odcinek. Żenada i wstyd, że w Polsce powstają takie filmy. Dość powiedzieć, że publika najbardziej śmiała się przy średnio zabawnych kwestiach typu: "Co jest k***a?!". W zabawniejszych już scenkach bez przekleństw publika już milkła. To też chyba o czymś świadczy.

Daję 2 zamiast 1, bo Czesio ma kilka zabawnych kwestii.

2/10

ocenił(a) film na 5
Kubolski

Jeśli oglądałeś serial w tv nie powinna dziwić Cię reakcja publiki w przytoczonym przez Ciebie fragmencie. Jeśli ktoś był z "Włatcami" na bieżąco, nie śmiał się raczej ze słowa "kurwa", tylko z całej sytuacji i reakcji Zajkosia, który zazwyczaj jest uległy.

ocenił(a) film na 10
Kubolski

Jesli ktoś nie jest na bieżąco i gnoi WM za każdym razem kiedy tylko może, to nie zrozumie DLACZEGO wszyscy śmiali się z Zajkowskiego i jego 'kurwa'. Najpierw obejrzyjcie i zrozumcie, a potem mieszajcie z błotem. Co do wątku, to dzieki Włatcom Polska pokazuje, że ma do siebie dystans (moja skromna opinia).

ocenił(a) film na 5
sonia_owieczka

O co Ci chodzi? Gnoję WM??!! Przecież właśnie stanęłam w ich obronie! :|