Byłem na tym filmie kupie sobie dvd jak wyjdzie i w telewizji tez obejrze jak bedzie
nie moge czytac tych głupot co wypisujecie ze taki owaki ten film
jeden woli córke drugi tesciowa
a ja proponuje wezcie se mode na sukces nakrecie w wersi kinowej i napewno kazdy to pochwali (bleee).
A po za tym ja mam swoja ocene tego filmu ale nieznize sie do waszego poziomu zeby pisac jaka bo po przeczytaniu waszych komentarzy szedłem do kina z niechecia a wyszedłem ze swoim zdaniem
pozdrawiam
acha każdy ma swe zdanie na temat tego filmu ( jak i całego pomysłu )
jednak aby od razu zakładać nowy temat?
To znaczy, że nowy temat musi być koniecznie durny, żeby uzyskać Twoją aprobatę? "Nie widziałem filmu, ale daję 1/10" wystarczy? Czy lepiej "Nie znoszę tego serialu, ale poszłam na film i bardzo się zawiodłam"? Albo "Dałem 1/10 bo South Park jest dużo lepszy"? A może "Nie znoszę jak ktoś klnie, dlatego na tym gównie wkurwiłem się na maksa"? Zoro ma rację - poziom 90% tych wypowiedzi to najwyżej 1 klasa gimnazjum i to raczej ci z gorszymi ocenami.
PS Filmu nie widziałem i się nie wybieram, chociaż serial mi się podobał.
film jest conajmniej dobry. Trzyma poziom 1 i 2 serii serialu. Zresztą już jest najchętniej oglądanym filmem przez Polaków.
Co więc oznacza, że "antyfani" są inteligentni, a cała reszta świata (tfu, Polski) to debile, bo ten film oglądają.
Antyfani, walczcie z nami, bezmózgimi obywatelami, powiedzcie nie Włatcom móch :P
Dobra, już bez głupot.