5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

W czasie oglądania aż sie chce wyjść z kina, nie zrobiłem przykrości tylko i wyłącznie kobiecie bo walentynki. Dzieciaki zapewne będą zadowolone bo przeklinają i to cały sens tego filmu.

ocenił(a) film na 1
naits

chyba jeden normalny temat założony co do tego filmu ja powstrzymywałem się od wyjścia już od 10 minuty filmu. Film totalne dno. Nie polecam wybiera sie do kina 12 latkom może sie podobać bo co drugie słowo to kurwa ale co w tym śmiesznego to nie wiem.

ocenił(a) film na 1
kostecki3

Faktycznie bo prawdziwy kinoman zostaje w kinie tylko dla dziewczyny ;p

ocenił(a) film na 2
tetsuo_2

Ja też tak uważam, nie wiem co ich w tym śmieszy, przecież sami na co dzień używają, takich słów. Ja nie przywykłem do wprowadzanie jako przecinki kurwa, albo jakiś innych przekleństw. Po za tym film mnie wynudził nie miłosiernie. Daje 4/10 bo to Polska produkcja i przynajmniej się postarali i nie odwalili na odczepne. ale możemy spodziewać się napływu kolejnych filmów WM.

ocenił(a) film na 6
naits

naits, ale twojej dziewczynie się podobało?

Musisz ją z domu wyrzucić teraz, hehe

Oczywiście żartuję :P

ocenił(a) film na 10
slavia9

Jezu chyba z 2 razy była "kurwa", apozatym film rewelacja. Rozrywak. I kilka bombowych scen. Ale co kto lubi. Myśle ze film jest bardzo kontrowersyjny w sensie ze stwarza olbrzymie podziały między widzami.

naits

no rzeczywiscie fajny film na walentynki ;| bardzo romantyczny i w ogole...