W kinie mało nie zasnąłem. Koleś za mną zasypiał dziewczynie na ramieniu. Śmieszny może przez 5 minut podzielone na 4 momenty w filmie. Bardziej nie dało się zepsuć serialu. Fabuła była jakby jej nie było. Ogólnie wysilili się na narysowanie postaci i tyle. W ogóle nie oddaje klimatu serialu.
Normalnie zal jak sie czyta takie komentarze.Widac koles ze nawet filmu nie widziales.Szkoda mowic zal wlasnie sam z siebie zrobiles kretyna mowiac ze wszyscy spali na filmie bo jak ja bylem to wszyscy nie umieli ze smiechu wytrzymac ty widocznie musiales pomylic sale kinowe.
Buahahah... a co, na tym samym seansie byłeś? XD Nie ma to jak wpierać komuś, że nie widział filmu.
Tak szczerze mówiąc... czytam te komentarze na filmwebie do filmu WM i chcąc niechcąc, rysuje się taki obraz fanów Włatców Móch. Otóż nie ubliżając tym, którzy naprawdę piszą coś sensownego, to większość broniących zawzięcie film, to albo banda dzieciaków, albo osoby za przeproszeniem głupie. PODKREŚLAM - NIE UBLIŻAJĄC TYM KTÓRZY PISZĄ Z SENSEM! Osoby chętne zapraszam to przeczytania z grubsza, bądź tez dokładnie owego forum. Przekonacie się, że większość 'fanów' na konkretne negatywne argumenty o filmnie, odpowiada w sposób obraźliwy, pyskując i klnąc. Domyślam się, że zaraz wyskoczy jakiś obrażony osobnik i zacznie mnie obrażać ;) prosze bardzo. Ja tylko stwierdzam fakty.
a tu się zgadza, że dużo ludzi reaguje chamstwem :) a co do filmu... rzecz gustu
Ja powiem tak - idąc do kina na ten film powinniście wiedzieć czego się spodziewać.
Nie rozumiem was - spodziewaliście się jakiejś megaprodukcji typu transformers czy co ?
Skoro wiecie jak wygląda serial to wiadomo ze film nie będzie się różnić od niego.
Pozdrawiam.