5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

widziałam parę odcinków serialu i się załamałam. Czy śmieszą was odchody?..
Nie zamierzam oglądać tego "filmu". Iście karczemne poczucie humoru.

pumpkinhead

Bo trzeba mieć poczucie humoru i dobry gust by to oglądać:| Masz dużo jeszcze do nauki

Pif_Paf

"Bo trzeba mieć poczucie humoru i dobry gust by to oglądać:|"-hahahaha ale się uśmiałam. Dobry gust...żałosne. Tak jak już pisałam, w dzisiejszych czasach jest moda, że coś im jest głupsze tym ciekawsze.

ocenił(a) film na 1
Pif_Paf

" ... dobry gust ... "
O gustach się nie dyskutuje, ale gdybym miał taki jak Ty to na pewno popełniłbym sepuku, nawet plastikowym widelcem. To co robi Kędzierski jest godne politowania i dodatkowo oglądają to dzieci w podstawówce, a nie jak twierdzi autor tego badziewia, ludzie w wieku 25-40 lat. Oceniam 1/10 argumentację masz wyżej.

pumpkinhead

Nie chcesz, nie lubisz ... to nie oglądaj i nie pisz takich komentarzy tylko po to żeby wqrwiać fanów WM ...
Co prawda to prawda, film niestety jest słabszy od większości odcinków serialu :(
Czy dobry gust jest potrzebny to nie wiem, na pewno potrzebne jest specyficzne poczucie humoru :)

luk602

Wiesz, ja bym mogła napisać podobnie jak Ty. Lubisz, to nie pisz żeby nie (nie mam zamiaru przeklinać) denerwować ludzi, którzy nie lubią WT.
Forum jest przeznaczone dla wszystkich, a nie tylko dla tych, którzy lubią omawiany film, bądź serial.

Frydrick

O...jednak masz mózg!A już myślałem....

Pif_Paf

A na innym forum przekonywali mnie, że "włatcy móch" nie są dla dzieci i oglądają je dorośli...a na forum same dzieci mi odpisują.
Otóż! apeluję do Ciebie, że mam mózg, bo gdybym go nie miała to pewno pisałbyś teraz z duchem.

Pif_Paf

hm to miało być śmieszne? swoja droga nie ma ci zimno no wiesz próżnia i sznurki podtrzymujące uszy ( krytyka krytyką ale żeby napisać taki tekst o braku mózgu toś się popisał)

Frydrick

Jeżeli ktoś nie lubi to niech tu nie wchodzi, nie czyta i nic nie pisze ... krótka piłka.
To jest akurat "kącik" dla fanów tej serii, nikt nie powinien tutaj pisać? to fajnie ...

luk602

Hm niby forum dla każdego niby można pisać co mu się podoba a tu?

użytkownik usunięty
hut334

hut334:
A co to, forum komediantów że ma być śmiesznie?

Pif Paf:
Ty masz coś do powiedzenia, czy masz zawiar trollować.
Jeżeli tak, to uprzejmie Panu dziękuję, może się Pan czuć zwolniony z dalszej aktywności, naprawdę.

luk602:
Kącik funkcjonujący jako towarzystwo wzajemnej mas...adoracji, byłby nudny.
Nie zwienia to faktu, że kultura obowiązuje.

Pisze przecież ;| przecież...oczy przemyj.a ty to kto moja matka??Nie będziesz mi rozkazywał na podstawie twojego myślenia

użytkownik usunięty
Pif_Paf

"a ty to kto moja matka??"

A Ty co, masz 5 lat?

"Nie będziesz mi rozkazywał na podstawie twojego myślenia"

Bunt? Na złość mamie odmrozisz sobie uszy?

A ty masz odmrożoną lewą półkulę i jakoś nie narzekam,że nie umiesz wymyślić zdania i nawet go napisać.Tylko kopiujesz jak ci się zachce.
Szczerze powiedziawszy to przyhamuj i skasuj Housa z avataru bo jest za ziomski by taki błazen go miał.xD

Pif_Paf

Travis daj spokój, szkoda nerwów;)
Widzisz, że ten koleś ma jakieś zboczenie na punkcie mózgu, bo ciągle o nim pisze. Szkoda klawiatury na kogoś takiego. Jedyny jego "argument" to to, że nie masz mózgu.

Frydrick

I kto to mówi?!
Znajomością języka się nie popisałeś...,,zboczenie''?!Ty jak widzę piszesz bzdury co se wymyślisz aby wypowiedź urozmaicić???Nie wychodzi Ci to!!!Powiedziałbym żebyś kupił słownik ,,nauka polskiego dla idiotów" bo tobie się jak widzę przyda.

Pif_Paf

"SE" go chyba jednak nie kupię, polonisto od 7 boleści...

Frydrick

:|Do lekarza idź kolego!xD

Pif_Paf

Jak już coś to koleżanko.

pumpkinhead

ten film jest oblesny