5,5 22 tys. ocen
5,5 10 1 22115
3,5 8 krytyków
Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły
powrót do forum filmu Włatcy móch. Ćmoki, Czopki i Mondzioły

ludzie którzy prównują to coś do South Park chyba nie wiedzą co mówią.
To jakąs porażka film bedzie tandety jak i sam serial,może ten ich nowy projekt będzie o niebo lepszy?ale wątpie
W polsce jest też młodzi ludzie z jakimś pociągiem do dramatu i teatru czy jestem sam?

jokerman

Ja to widzę w takiej skali:
SOUTH PARK
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Włatcy móch
.
M Jak Miłość
.
TV Trwam

Ready2

Ja to bym chyba wolał nawet M jak Miłość :P

A tak serio to nie jest żadna konkurencja dla South Parku, nie ma
porównania w poziomie, a niektóre odcinki są nie tylko głupie ale i
obrzydliwe. South Park w wiekszości odcinków mówi o całkiem poważnych
sprawach i wcale nie jest taki głupi jak na pierwszy rzut oka sie
wydaje.

ocenił(a) film na 10
jokerman

Jak ktos lubi to po co mondziole krytykujesz? Czy kogos interesuje twoje zdanie? Nie! Sa tacy co beda lubili to i ty z tym g***o zrobisz!

ocenił(a) film na 1
jokerman

Racja "włatcy móch" są ogłupiający i nie mogą się porównywać do kultowego "south parku"

rocky_balboa_4

do BlaskhyrK- po to jest forum zeby krytykowac lub nie, w zaleznosci czy komus cos sie podobalo lub odwrotnie, wiec twoj debilny komentarz jest zbedny

bzyku911

BlaskhyrK pewnie ma 13 lat i czuje się fajnie bo ogląda bajki dla dorosłych...

jokerman

Nie jestes sam. Kilka razy ogladalam ten serial, bo wszyscy wokol zachwyceni rzucali 'tekstami a'la Czesio'. Mnie to ani nie bawi, ani nic. I nie chodzi o to, ze uwielbiam tylko kino wysokich lotow. 'South Park' uwazam za genialny. Nie wiem jak mozna to w ogole porownywac. W SP zarty sa czasem okropne, ale to wszystko jest swietna karyratura rzeczywistosci. We 'Wlatcach...' nie ma NIC. Chodzi koles, co mu mozg wystaje i...co?! Nie wiem, zupelnie mnie to nie kreci.

Filmu nie widzialam i naprawde nie mam zamiaru, bo...po co?!