PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=311861}
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 19906
4,8 5 krytyków
Wściekłe pięści Węża
powrót do forum filmu Wściekłe pięści Węża

http://www.youtube.com/watch?v=VsMURRgzpRM

ocenił(a) film na 9
gdaas88

a druga gdzie?

moshimosh

Sarnia żniwo jest kontynuacją Wściekłych pięści Węża, mimo iż tytułowy Wąż nie gram tam głównej roli.

ocenił(a) film na 6
gdaas88

Dzisiaj się dowiedziałem! Ah... zwiastun cudowny!

ocenił(a) film na 8
gdaas88

jeśli ktoś ciekawy - premiera światowa 6.12.2013 ;) dlaczego jeszcze tego filmu nie ma na filmwebie?

ocenił(a) film na 9
maciora14

Dodałem ten tytuł do bazy już w dzień informacji o premierze, ale żaden z weryfikatorów mi tego nie zatwierdził...

gdaas88

byłam na premierze i eh, niestety - to już nie to samo. parę śmiesznych tekstów, reszta zrobiona na siłę i ten okropny, ciemny, stylizowany na horror obraz. ze starymi perełkami ten film ma niewiele wspólnego i nawet wściekły wąż jest taki jakiś... inny. reszty aktorów (ah tytanowy janusz, tęsknię) nie uświadczymy, oprócz jeszcze radzimskiego, którego rola była zabawna tylko dlatego, bo nawiązywała do pierwszej części. fabuła bez sensu, i o ile wcześniej ten bezsens miał sens, teraz to jest po prostu nieśmieszne. z tego co widziałam i słyszałam, inni wychodząc z kina, mieli bardzo podobne zdanie. polecam jednak pooglądać, bo to niby trzecia część i niektórym może być smutno tak nie wiedzieć, co się stało ze wściekłym wężem + wyrobienie swojej własnej opinii blebleble. jednak ja wolę myśleć, że sarnie żniwo to koniec opowieści.

p.s. nie ma również starej znanej muzyczki [*]