PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=311861}
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 19906
4,8 5 krytyków
Wściekłe pięści Węża
powrót do forum filmu Wściekłe pięści Węża

Wiecie co powiem tyle jak dla mnie to jest to najgorsza jak do tej pory produkcja zf skurcz!!!! film nie był utrzymany w klimacie typowym dla skurczów!!! zawiodlem sie , tak przyznam bylo "kilka" śmiesznych scen ale to juz nie to samo co : Bandziorno , bułgarskie pościkk i pocisk czy zły szeląg!!!

ocenił(a) film na 8
arturmazi

niestety musze sie zgodzic z przedmowca..
bułgarskie pościkk i pocisk to najlepsze produkcje w.g mnie :) pozniej bad szeląg i sum czyli olimpijczyk...

Jest kilka fajnych scen ale to niesety tylko kilka z 59 minut filmu, a jak ktos ogladal trailer to niczego super ciekawszego nie moze sie spodziewac po filmie:( widac nastepnym razem nie moge ogladac trailera :/
Pomimo to zaglosowalem na 8/10 :/ [szkoda, bo moglo byc wiecej]

ocenił(a) film na 9
blackmesjasz

No a ja się z Wami nie zgodzę. "Wściekłe Pięści Węża" jest krokiem na przód..."Bułgarski Pościkk" był super, "Sum tak zwany Olimpijczyk" też, ale widać, że Skurcze idą do przodu i wcale się im nie dziwie. Robią coraz lepsze filmy niemalże domowymi metodami...widac duży postęp jednak z zachowaniem klimatu. Cały czas latają kukły no i Krzysztof "Dr.Yry" Radzimski - chyba najbardziej wyrazista postać w Z.F.Skurcz - nie zawodzi swoimi tekstami i grą. Mówcie co checie, ale dla mnie Z.F. Skurcz są królami Kina Offowego.