Wiecie co powiem tyle jak dla mnie to jest to najgorsza jak do tej pory produkcja zf skurcz!!!! film nie był utrzymany w klimacie typowym dla skurczów!!! zawiodlem sie , tak przyznam bylo "kilka" śmiesznych scen ale to juz nie to samo co : Bandziorno , bułgarskie pościkk i pocisk czy zły szeląg!!!
niestety musze sie zgodzic z przedmowca..
bułgarskie pościkk i pocisk to najlepsze produkcje w.g mnie :) pozniej bad szeląg i sum czyli olimpijczyk...
Jest kilka fajnych scen ale to niesety tylko kilka z 59 minut filmu, a jak ktos ogladal trailer to niczego super ciekawszego nie moze sie spodziewac po filmie:( widac nastepnym razem nie moge ogladac trailera :/
Pomimo to zaglosowalem na 8/10 :/ [szkoda, bo moglo byc wiecej]
No a ja się z Wami nie zgodzę. "Wściekłe Pięści Węża" jest krokiem na przód..."Bułgarski Pościkk" był super, "Sum tak zwany Olimpijczyk" też, ale widać, że Skurcze idą do przodu i wcale się im nie dziwie. Robią coraz lepsze filmy niemalże domowymi metodami...widac duży postęp jednak z zachowaniem klimatu. Cały czas latają kukły no i Krzysztof "Dr.Yry" Radzimski - chyba najbardziej wyrazista postać w Z.F.Skurcz - nie zawodzi swoimi tekstami i grą. Mówcie co checie, ale dla mnie Z.F. Skurcz są królami Kina Offowego.