PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521206}

W ciemność. Star Trek

Star Trek Into Darkness
2013
7,1 86 tys. ocen
7,1 10 1 85567
6,4 30 krytyków
W ciemność. Star Trek
powrót do forum filmu W ciemność. Star Trek

IMAX?

ocenił(a) film na 7

Orientuje się ktoś czy film będzie grany w IMAX'ie?

Czarny_Mag

Skoro w Ameryce będzie w IMAX to myślę że u nas też powinno być.

toboliks

W anglii grają w IMAX. Nie wiem jak będzie w polsce ale raczej tak. W końcu liczy się KASA!

ocenił(a) film na 9
Czarny_Mag

czy w IMAX-ie wpuszczają głodomorów ? nie cierpię oglądac filmu gdy ktoś obok musi jeść czy pić gazowane.
bęe musiał czekać na płyty ,ewentualnie na "cyfrowe wydanie" albo znajdę kino gdzie nie karmią

ocenił(a) film na 9
amzet

Niestety prawdopodobnie nie będzie....źródło: Facebook "IMAX Poland"...Widać w komentarzach, że ludzie troche się wkurzyli...Bo to już nie pierwsza wpadka IMAX w tym roku, np. Niepamięć...

ocenił(a) film na 7
lock_erz

Nie pierwsza ... Jurrasic Park 3D.

Czarny_Mag

W Krakowskim IMAXie będzie

ocenił(a) film na 7
ElMroko

Nie będzie. Dostałam wiadomość na fb od IMAX POLSKA, że Star Trek nie będzie wyświetlany w żadnym kinie w Polsce. Po prostu pięknie. Czyli zostaje Multikino, jak chce się to obejrzeć na jakimś porządnym ekranie.

rose_16

Czekaj... oni puszczali te 9minutowe zapowiedzi w Imaxie przed Hobbitem, żeby teraz powiedzieć że nie będzie w żadnym polskim Imaxie? Mądrze. Kocham polską dystrybucję.
Szkoda tylko filmu, bo to 9 minut wyglądało przepięknie na tak wielkim ekranie...

ocenił(a) film na 7
Jacek_Wrobel

Nawet nic nie mów. Tak strasznie się napaliłam, że będę miała możliwość, specjalnie do Warszawy chciałam jechać na premierę - oglądałam w Imaxie Mrocznego Rycerza i Harry'ego Zakon Feniksa - i choć nie były w 3D to czuło się moc. Dlatego miałam takie nadzieje na Star Treka. A tu piękny zawód.
Polski dystrybutor zepsuł to koncertowo - już nie wspominając o dacie premiery prawie miesiąc później. Chociaż, i tak bywało już gorzej....

ocenił(a) film na 9
rose_16

Znowu wpadka |IMAX....Już nie pierwsza w tym roku...Szkoda, zostaje Cinema City i ich beznadziejny dźwięk.....

ocenił(a) film na 7
lock_erz

Ja chyba postawię na Multikino. Na nich jeszcze się nie zawiodłam. NA RAZIE się nie zawiodłam.

rose_16

Znajduję więc reklamy, plakaty, billboardy i info na miejscu w krakowskim kinie jako wielce dezorientujące.

ocenił(a) film na 7
ElMroko

Czyżby IMAX Kraków ogłosił niepodległość?

rose_16

Nic mi na ten temat nie wiadomo, choć nie ukrywam, byłabym rada.