czy w IMAX-ie wpuszczają głodomorów ? nie cierpię oglądac filmu gdy ktoś obok musi jeść czy pić gazowane.
bęe musiał czekać na płyty ,ewentualnie na "cyfrowe wydanie" albo znajdę kino gdzie nie karmią
Niestety prawdopodobnie nie będzie....źródło: Facebook "IMAX Poland"...Widać w komentarzach, że ludzie troche się wkurzyli...Bo to już nie pierwsza wpadka IMAX w tym roku, np. Niepamięć...
Nie będzie. Dostałam wiadomość na fb od IMAX POLSKA, że Star Trek nie będzie wyświetlany w żadnym kinie w Polsce. Po prostu pięknie. Czyli zostaje Multikino, jak chce się to obejrzeć na jakimś porządnym ekranie.
Czekaj... oni puszczali te 9minutowe zapowiedzi w Imaxie przed Hobbitem, żeby teraz powiedzieć że nie będzie w żadnym polskim Imaxie? Mądrze. Kocham polską dystrybucję.
Szkoda tylko filmu, bo to 9 minut wyglądało przepięknie na tak wielkim ekranie...
Nawet nic nie mów. Tak strasznie się napaliłam, że będę miała możliwość, specjalnie do Warszawy chciałam jechać na premierę - oglądałam w Imaxie Mrocznego Rycerza i Harry'ego Zakon Feniksa - i choć nie były w 3D to czuło się moc. Dlatego miałam takie nadzieje na Star Treka. A tu piękny zawód.
Polski dystrybutor zepsuł to koncertowo - już nie wspominając o dacie premiery prawie miesiąc później. Chociaż, i tak bywało już gorzej....
Znowu wpadka |IMAX....Już nie pierwsza w tym roku...Szkoda, zostaje Cinema City i ich beznadziejny dźwięk.....
Ja chyba postawię na Multikino. Na nich jeszcze się nie zawiodłam. NA RAZIE się nie zawiodłam.
Znajduję więc reklamy, plakaty, billboardy i info na miejscu w krakowskim kinie jako wielce dezorientujące.