Tak jak wysoko ocenilem jedynke za spojnosc fabuly, tutaj niestety ocena poleciala na leb. Wyglada to jakby ktos wrzucil scenariusz do miksera i probowal to pozniej poskladac, niestety wyszla kaszanka. Sceny z efektami jakby pourywane, kasy im zabraklo czy co?
Może oglądałeś jakąś "pociętą" wersje cam, skoro miałeś niespójny scenariusz i pourywane sceny. U mnie było wszystko oki.
Nie, ogladalem w kinie. Nie mowie o pourywanych dialogach czy sciezce dzwiekowej, tylko o scenach w ktorych cos sie zaczyna dziac i nagle wskakuje inny kadr, jakos tak z dupy, nie podobalo mi sie to, w ogole nie mialo klimatu a nawet psulo zdjecia. Jak bede mial dostep do dvd to pokaze o co mi chodzilo. Dalem mu ocene 4 tylko ze wzgledu na Khana ktorego Cumberbatch zagral rewelacyjnie, moge powiedziec nawet ze reszta aktorow wygladala przy nim jak przedszkolaki bawiace sie w berka. Podaj mi mocne strony filmu, dzieki ktorym zasluguje on wedlug Ciebie na ocene 9. Pozdro
Bardzo dobry prosty rozrywkowy film , z duża ilością akcji i efektów specjalnych (i wg. wizualną stroną filmu), dobrą muzyką i znakomicie zagraną rolą Khana. Świetnie mi się go oglądało i bardzo chętnie do niego wróce niejednokrotnie. Ale to tylko moje zdanie i moja ocena (mam nadzieje że to jeszcze dozwolone jest)
Moglbys dac nawet 10, tylko ten film nie dorasta do piet filmom ktore na nia naprawde zasluguja. Obejrzalem juz "troszke" filmow i wyrobilem sobie punkt odniesienia zeby kazda ocena byla sprawiedliwa, np. STID nie rowna sie serii Alien, czy klimatycznemu Pandorum. Pozdro.
Nie mogłem dać 10 bo na 10 wg. mnie nie zasługiwał (no i wtedy by Cię to bolało jeszcze bardziej). Ja też obejrzałem bardzo dużo filmów (jakieś 15 lat temu przestałem robic listę obejrzanych filmów , wtedy było ich ponad 2 tyś) . Według mnie oczywiście nie dorównuje Alienowi (1 i 2) ale podobał mi się bardziej niż Pandorum. Wyluzuj troche bo naprawde nie oceniłem tak tego filmu żeby robić komuś na złość i nie też dlatego że jestem głupi , po prostu świetnie się na filmie bawiłem.
Nie boli mnie Twoja ocena, tylko dyskutujemy, to Ty zachowujesz sie jakbys wypil jedna mocna kawe za duzo :) chcialem poznac Twoja opinie, poznalem ok, nie atakuj mnie tekstami ze ogladalem wersje cam, to tak jakbys mnie nazwal zlodziejem, gdyz piractwo to w dalszym ciagu kradziez wlasnosci intelektualnej.