PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521206}

W ciemność. Star Trek

Star Trek Into Darkness
2013
7,1 86 tys. ocen
7,1 10 1 85567
6,4 30 krytyków
W ciemność. Star Trek
powrót do forum filmu W ciemność. Star Trek

Sieczka

ocenił(a) film na 4

Tak jak wysoko ocenilem jedynke za spojnosc fabuly, tutaj niestety ocena poleciala na leb. Wyglada to jakby ktos wrzucil scenariusz do miksera i probowal to pozniej poskladac, niestety wyszla kaszanka. Sceny z efektami jakby pourywane, kasy im zabraklo czy co?

użytkownik usunięty
netmaniak_1984

Może oglądałeś jakąś "pociętą" wersje cam, skoro miałeś niespójny scenariusz i pourywane sceny. U mnie było wszystko oki.

ocenił(a) film na 4

Nie, ogladalem w kinie. Nie mowie o pourywanych dialogach czy sciezce dzwiekowej, tylko o scenach w ktorych cos sie zaczyna dziac i nagle wskakuje inny kadr, jakos tak z dupy, nie podobalo mi sie to, w ogole nie mialo klimatu a nawet psulo zdjecia. Jak bede mial dostep do dvd to pokaze o co mi chodzilo. Dalem mu ocene 4 tylko ze wzgledu na Khana ktorego Cumberbatch zagral rewelacyjnie, moge powiedziec nawet ze reszta aktorow wygladala przy nim jak przedszkolaki bawiace sie w berka. Podaj mi mocne strony filmu, dzieki ktorym zasluguje on wedlug Ciebie na ocene 9. Pozdro

użytkownik usunięty
netmaniak_1984

Bardzo dobry prosty rozrywkowy film , z duża ilością akcji i efektów specjalnych (i wg. wizualną stroną filmu), dobrą muzyką i znakomicie zagraną rolą Khana. Świetnie mi się go oglądało i bardzo chętnie do niego wróce niejednokrotnie. Ale to tylko moje zdanie i moja ocena (mam nadzieje że to jeszcze dozwolone jest)

ocenił(a) film na 4

Moglbys dac nawet 10, tylko ten film nie dorasta do piet filmom ktore na nia naprawde zasluguja. Obejrzalem juz "troszke" filmow i wyrobilem sobie punkt odniesienia zeby kazda ocena byla sprawiedliwa, np. STID nie rowna sie serii Alien, czy klimatycznemu Pandorum. Pozdro.

użytkownik usunięty
netmaniak_1984

Nie mogłem dać 10 bo na 10 wg. mnie nie zasługiwał (no i wtedy by Cię to bolało jeszcze bardziej). Ja też obejrzałem bardzo dużo filmów (jakieś 15 lat temu przestałem robic listę obejrzanych filmów , wtedy było ich ponad 2 tyś) . Według mnie oczywiście nie dorównuje Alienowi (1 i 2) ale podobał mi się bardziej niż Pandorum. Wyluzuj troche bo naprawde nie oceniłem tak tego filmu żeby robić komuś na złość i nie też dlatego że jestem głupi , po prostu świetnie się na filmie bawiłem.

ocenił(a) film na 4

Nie boli mnie Twoja ocena, tylko dyskutujemy, to Ty zachowujesz sie jakbys wypil jedna mocna kawe za duzo :) chcialem poznac Twoja opinie, poznalem ok, nie atakuj mnie tekstami ze ogladalem wersje cam, to tak jakbys mnie nazwal zlodziejem, gdyz piractwo to w dalszym ciagu kradziez wlasnosci intelektualnej.

użytkownik usunięty