PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=521206}

W ciemność. Star Trek

Star Trek Into Darkness
2013
7,1 86 tys. ocen
7,1 10 1 85567
6,4 30 krytyków
W ciemność. Star Trek
powrót do forum filmu W ciemność. Star Trek

pójdę

ocenił(a) film na 6

Ale przeczuwam kolejne gówno jak jego poprzednik. Jako fan oryginalej serii jestem rozczarowany tymi nowymi. star trekami

ocenił(a) film na 6
mikolaj15

To może nie idź?

ocenił(a) film na 6
logan_slupsk

Idę bo chce się pośmiać z głupoty ludzkiej która uznaje filmy o megahiper efektach specjalnych i żenującej wręcz fabule

ocenił(a) film na 6
mikolaj15

ja czekam na nowego star treka . głównie dlatego ze to JEDYNY od 2009, JAKIKOLWIEK star trek . nie rozumiem twojego bólu dupy . oglądaj TOS zamiast wydawac na kino . piratebay za miesiac od premiery masz to samo w jakości 12039ziemiak.p ale za darmo .

ocenił(a) film na 7
mikolaj15

Mam podobny dylemat, jedynka to syf, ale może dwójka będzie lepsza?

ocenił(a) film na 6
balech

tez na to liczę ale po panu Abramsie trudno spodziewać się głębokiej fabuły

ocenił(a) film na 7
mikolaj15

nie tyle po Abramise co po obecnych trendach w kinie ,on tam ma tyle do powiedzenia co kot napłakał,ma być głupio i dennie tak było kiedyś i tak jest teraz.Fenomen czasów Rodenberego jak i Bermana polegał na tym ze byli pierwsi i zanim sie studio skapowało ze pod przykrywka rodzinne rozrywki przemycają zacne wartości intelektualne ci pierwsi wydali juz kilka set odcinków,a biedny abrams co ma zrobić?

ocenił(a) film na 6
wildecard

Zbuntować się .W końcu w dzisiejszych komercyjnych czasach powstają perełki ( choćby rosyjskie Odrzucenie, Atlas Chmur) a film który przemyca intelektualne przesłanki nie musi byc pozbawiony akcji efektów czy innych ważnych dla komercji elementów