PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=113457}

W doborowym towarzystwie

In Good Company
2004
6,3 15 tys. ocen
6,3 10 1 15149
5,7 11 krytyków
W doborowym towarzystwie
powrót do forum filmu W doborowym towarzystwie

film obejrzałem ze względu na Scarlett Johansson, ogląda sie całkiem dobrze ale jednak pozostaje uczucie, że czegoś tam brakuje, wszystko zostało potraktowane jakoś pobieżnie, żaden z watków nie rozwinął się konkretnie, umiejętności Scarlet nie zostały należycie wykorzystane a szkoda bo ostatnio to numer jeden dla mnie zwłaszcza po Między słowami:)

miyamoto

proponuje obejrzec dziewczyne z perla rownie dobry co miedzy slowami

miyamoto

dzieki, juz widziałem jakiś czas temu, tez mi sie podobał, Scarlett pokazała, że ma duże możliwości, mam tylko nadzieje, że będzie rozsądnie dobierać role filmowe:)

ocenił(a) film na 7
miyamoto

Mnie się film podobał: sympatyczny, mądry (może troszkę łopatologicznie), zabawny - słowem miła rozrywka. Jednakże nie mogę poprzeć peanów na cześć Scarlett Johansson. Wg mnie była jakas taka nijaka. Poza tym nie mogłam znieść widoku jej wielkich dziwnych ust, krzywego zgryzu i głosu jakby miała zatoki zapchane od urodzenia - kompletnie nie można zrozumieć co mówi. Wiem, że niektórzy pomyślą, że ja - wredna baba - się czepiam, ale takie jest moje zdanie, i jak każdy lubię oglądać na ekranie faktycznie ładne utalentowane kobietki (np. Natalie Portman) i nimi się zachwycać.
Natomiast Dennis Quiad - pierwsza klasa!!!
Pzdr.
P.S. Mam nadzieję, że nie uraziłam za bardzo fanów Scarlett Johanson ;-)