a proro końca, to jak się skończyło? Zawsze oglądam filmy do końca nawet najgorsze, ale tutaj nie byłam wstanie wytrzymać i z 15 minut przed końcem zasnęłam. Moim zdaniem film był bardzo kiepski (ale to tylko moje zdanie może komuś się podobało) jakby ktoś mógł napisać jak się skończyło byłabym wdzięczna.
Cartera wylali bo Teddy K (magnat medialny) sprzedał gazetę innej korporacji. Dan wrócił na dawną posadę, a Carter i ten drugi ciul, który mu załatwił robotę wylecieli bo byli ludźmi z firmy Teddy'ego K. Po miesiącu Dan zaproponował Carterowi posadę swojego zastępcy, ale chłopak odmówił bo nie wie co chce dalej robić w swoim życiu. Po wyjściu z biura Dana spotyka jego córkę - Alex, z którą się spotykał. Pogadali trochę i tyle. Na końcu żona Dana rodzi córkę, a Dan dzieli się radosną nowiną z Carterem dzwoniąc do niego gdy ten biega po plaży. Zakończenie pozostawia pewien niedosyt.
Wolałbyś happy end w stylu: Carter przyjmuję ofertę Dana i wraca do Alex?
Zakończenie jest otwarte i w sumie niegłupie, co jest rzadkością w tego typu produkcjach.
Napisałem, że pozostawia niedosyt, a nie, że jest kompletnie do dupy. Nie masz się czego czepiać?