kocham Tophera Kocham Scarlett kocham ten film i kocham to że sie pieprzyli :D nie no a tak seriol to filmik strasznie mi sie podobał oczywiście na końcu ryczałam że nie są razem ale wytłumaczyłam to sobie że, przecież Carter przyjaźni się z Danem, a Dan jest ojcem Alex, więc napewno nie raz sie jeszcze spotkają i nie raz będą sie rozchodzić i nie raz będą się ze sobą pieprzyć i będą mieli mnuustwo dzieci i będą PRAWIE idealni, bo idealne małżeństwo to czasami nie za dobrze :D:D i zawsze będą się kochać i wogóle !!! :D
heheh fajny komentarz ja dzisiaj obejrzałem zwiastun tego filmu i zachęcił mnie:D patrze teraz na ten twój kometarz i mnie rozśmieszył ale w pozytywnym sensie:) wyporzycze go i obejrze:P
heheh fajny komentarz ja dzisiaj obejrzałem zwiastun tego filmu i zachęcił mnie:D patrze teraz na ten twój kometarz i mnie rozśmieszył ale w pozytywnym sensie:) wyporzycze go i obejrze:P
to fajnie ;d oczywiście Scarlett była cudowna w tym filmie tak jak Topher;d myśle że już do tego czasu obejrzałeś ten filmik i mam nadzieje że Ci się zpodobał ;d