PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=640446}
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 43332
5,6 45 krytyków
W imię...
powrót do forum filmu W imię...

A co powiecie na temat niedoświadczonych aktorów którzy zagrali chłopaków z Ogniska ?
Moim zdaniem chociaż że są naturszczykami jak na pierwszy raz bardzo dobrze im poszło , wiele zrobili w tym filmie . Wyróżniają się strasznie Gajo oraz Rudy .
Rola Gaja była trudna , tym bardziej dla takiego młodego aktora a weźmy pod uwagę to że było to podobno kręcone 2 lata temu , psychicznie chłopak musiał nastawić się zapewne do tego.
Rudy strasznie spodobała mi się jego gra , nie mieli tam wielu scen lecz np ujęcie siłowania się na rękę , jaką zrobił mimikę twarzy nie był sztuczny był realistyczny , wiele ujęć z Nim spodobało mi się , było widać że nie raz na początkach kamera go rozpraszała lecz to kwestia przyzwyczajenia , zauważyłam również że zagrał w innej produkcji takiej jak ,,Głęboka Woda '' sezon 2 . czyli jako jedyny chłopak stamtąd zaczął myśleć o karierze aktorskiej . Życzę mu powodzenia moim zdaniem ma szanse .
Ujęcie jego twarzy podczas pielgrzymki czysta poezja , bądź scena przy ognisku .
Pozdrawiam i czekam na wasze opinie